В момента има 42 посетителя в сайта

Последни коментари

 • Може ли съдействие- да ми кажете как да си свържа ... Readmore...
  добавен от: Ems
 • пич даи някаф имел да ти пиша Readmore...
  добавен от: влади
 • За пореден път,се нуждая от помоща на Ходжа Ибрахи... Readmore...
  добавен от: Х.Г
 • Здравейте Ходжа Ибрахим. Извинявам се за безпокойс... Readmore...
  добавен от: Ники
 • МОЖЕЛИ МУСКА ЗА ОПРЕДЕЛЕН МЪЖ Readmore...
  добавен от: ТЕОДОРА

ДРУГИ

Comments  

 
+1 #181 Ems 2018-10-06 17:09
Може ли съдействие- да ми кажете как да си свържа с Ибрахим ходжа
Quote
 
 
+2 #180 влади 2018-08-09 10:33
Quoting Dimitar:
Pi4ove, toq hodja e varha.
Gadjeto mi se varna s negova pomo6t
Evala brat, jiv i zdrav da si.

пич даи някаф имел да ти пиша
Quote
 
 
+1 #179 Х.Г 2017-09-05 10:34
За пореден път,се нуждая от помоща на Ходжа Ибрахим. Помолих го единствено за дискретност,да не ми се публикува писмото. Но не мога да остана безучастна . Искам да изкажа благодарности,з а въпросите с които денонощно го засипвам,за помоща която ми оказва,за търпението за което той ме научи ,за мъдрите съвети. Благодаря Ви,за търпението Ходжа Ибрахим!
Quote
 
 
0 #178 Ники 2017-08-23 08:38
Здравейте Ходжа Ибрахим. Извинявам се за безпокойството, но бих искала да попитам дали е възможно да се направи муска за любов,но за определен мъж? Благодаря предварително.
Quote
 
 
0 #177 ТЕОДОРА 2017-08-05 14:08
МОЖЕЛИ МУСКА ЗА ОПРЕДЕЛЕН МЪЖ
Quote
 
 
+1 #176 Х.Н 2017-05-10 16:54
Нека и аз да изкажа възхищението си от Ходжа Ибрахим. Имам проблеми във връзката си с мъж,който живеех. Както всичко беше на ред ,ме напусна..поръчах си муска,нося я всеки ден. Още чакам резултат и ще пиша пак. Всеки ден затрупвам Ходжа Ибрахим с въпроси,след което той знае моето състояние,и винаги намира начин да ми даде сили и търпение. Защото вярвам,че ще.ми помогне. Благодаря Ви ,че Ви има.
Quote
 
 
0 #175 hotsecret 2017-05-09 07:13
Здравейте!Искам да потвърдя, че ходжа Ибрахим се отнася с внимание и търпение към споделените проблеми на всеки отделен човек!Отдели време да разбере подробно каква е конкретната ситуация при мен, даде ми съвети и това,което ме впечатли най- много е, че не манипулира хората с цел да печели от тяхното страдание, не настоява да се поръчва каквото и да е от него, напротив- даже препоръчва, ако е възможно, сами да решим проблемите си с разговори като зрели хора. Цялото му поведение и отношение ме убеди, че не е печалбар, а е един добър човек, който наистина се опитва да помага на хората с каквото може!И въобще не настоява да се ползват неговите умения и услуги. Благодарна съм му за вниманието, разбирането и търпението да вникне в моя проблем, и аз сега ще ползвам и неговите специални умения.Надявам се, че ще мога да споделя и за успешната му намеса в моя живот! Веднага ще пиша тук, когато това стане, за да насърча и другите, които носят своя проблем! Бъдете здрав, ходжа Ибрахим!
Quote
 
 
0 #174 Фр 2017-04-19 15:12
Ходжа Ибрахим е много мил и старателен човек, пълен с любов. Отнася се, много добре грижливо и отговаря на всички въпроси, дава съвети и изслушва докрай! Може да му се доверите напълно, отговаря бързо.
Поръчах си муска за любов, ще чакам резултат, но със сигурност, ако ми се наложи пак бих прибягнала до този Ходжа!!! Защото съм сигурна, че резултат ще има и ще пиша и тук след колко време и тн...
Quote
 
 
+2 #173 Аделина Янкова 2017-04-10 19:56
Уважаеми г- н Ибрахим Ходжа,Бих искала да изразя своята най- искрена благодарност за това , че ми направихте муска за любов.Откакто я имам любовта се завърна в живота ми и ме следва неотлъчно.с уважение : Аделина Янкова
Quote
 
 
+1 #172 Synibubu 2017-02-09 22:07
Здравейте, Ходжа Ибрахим, писах ви имейл, много Ви моля за отговор.Искам да ми помогнете моля ви се имам голяма нужда от помощ
Quote
 

Add comment

С ДОБАВЯНЕТО НА КОМЕНТАР В САЙТА ВИЕ СЕ ЗАДЪЛЖАВАТЕ ДА СПАЗВАТЕ СЛЕДНИТЕ ПРАВИЛА:


1.Пишете възпитано, спазвайте добрия тон и уважавайте останалите!
Препоръчително е да пишете на кирилица- с това показвате уважение към останалите читатели и към българския език.
2.Не копирайте информация от други сайтове без изричното съгласие на администраторите им.
3.Не добавяйте коментари, ако няма какво да кажете.
4.Не добавяйте неприлични, заплашителни, груби, расистки,сексистки, неграмотни, неясни, повтарящи се или други неприемливи коментари.
5.Връзки към други сайтове са забранени.


Коментари нарушаващи гореописаните ПРАВИЛА ще бъдат трити от модераторите или администратора на сайта. Нямате право да оспорвате решенията на модераторския екип

Security code
Refresh

Брой прегледи на съдържанието : 640644