В момента има 58 посетителя в сайта

Последни коментари

 • Искам да изразя изключителната си благодарност към... Readmore...
  добавен от: г-жа Димитрова
 • Здравейте. Някой знае ли дали Ибрахим ходжа приема... Readmore...
  добавен от: Chovek
 • Как да се свържа с вас Readmore...
  добавен от: Тодорка Иванова
 • Здравейте ходжа Ибрахим! Имам сериозен проблем и б... Readmore...
  добавен от: Ваня
 • Здравейте, ходжа Ибрахим. Можете ли да ми кажете д... Readmore...
  добавен от: R.M.

ДРУГИ

Comments  

 
+1 #192 г-жа Димитрова 2019-07-20 05:02
Искам да изразя изключителната си благодарност към ходжа Ибрахим за това че върна спокойствието в къщи. От месеци, а може и години да се каже че постоянно се карахме с мъжа ми и то за много дребни и несъществени неща. Бяхме много раздразнителни и негативни. Не се издържаше в къщи. Имах чувството че друг човек се беше вселил в мъжа ми. След намесата на ходжа Ибрахим кавгите постепенно спряха ( не изведнъж, а постепенно ).Напрежението изчезна. Мъжът ми от изключително раздразнителен и сприхав, стана тих и спокоен. Настъпи лекота в отношенията ни и спокойствие в къщи. Безкрайно благодарна съм на ходжа Ибрахим за човешкото отношение и намеса.
Бог да го благослови и дари със здраве и дълъг живот!!!
Quote
 
 
-1 #191 Chovek 2019-05-05 21:02
Здравейте. Някой знае ли дали Ибрахим ходжа приема за лични срещи или работи само по ймеил?
Quote
 
 
0 #190 Тодорка Иванова 2019-04-03 18:37
Как да се свържа с вас
Quote
 
 
0 #189 Ваня 2019-03-11 16:57
Здравейте ходжа Ибрахим!
Имам сериозен проблем и бих искала съвет от вас!
Quote
 
 
0 #188 R.M. 2019-02-27 11:00
Здравейте, ходжа Ибрахим.
Можете ли да ми кажете дали имам направена черна магия?

Благодаря предварително!
Quote
 
 
+2 #187 Всезнайко 2019-02-11 16:30
Здравейте,
Искам да ви кажа, че по принцип не вярвам много, много в тези работи, защото ми се струваха измислени. Трябва да ви кажа, обаче че наскоро ме беше обзело чувство на безпокойство, плюс сърцебиене. Имах на моменти чувството, че умирам. В такова състояние съм лягал на кардиограф и всички показатели бяха в норма. На практика не знаех какво да правя, докато случайно не попаднах на този сайт. Само след три сеанса изчезнаха всичките ми проблеми. Благодаря за помощта.
Quote
 
 
0 #186 Елена 2019-02-11 16:24
Благодаря на ходжа Ибрахим за дискретността и начина, по който ми помогна да реша проблема си. Не бих искала да занимавам останалите с това, което ми се случи, но наистина имах нужда от помощ и я получих. Можете да се доверите на ходжа Ибрахим, няма да съжалявате.
Quote
 
 
0 #185 Христина 2019-02-11 16:23
Със сълзи на благодарност пиша тези думи. Благодаря, Благодаря, Благодаря за помощта, Ходжа Ибрахим! Ти ми даде увереност в собствените ми сили, показа ми, че не трябва да оставям себе си на по-ниско стъпало, а да си бъда първа в сметките. Никой не е по-важен. А когато започнах да си обръщам повече внимание и да не съм във вечна услуга на другите, нещата започнаха да ми се случват по-добре. Здраве и живот пожелавам!
Quote
 
 
+4 #184 Десислава 2019-01-30 20:32
Здравейте на всички в този форум,
Няма да бъда голословна ще кажа само, че минах през трудни да не кажа страховити неща, този посветен човек промени всичко в живота ми.Няма да агитирам за нищо, просто потърсете помощ ако имате нужда,ще имате резултат.Бъдете благословени и вярвайте, че Ходжа Ибрахим ще бъде вашата патерица към душевния мир.
Quote
 
 
0 #183 Сениха 2019-01-27 01:30
Здравейте имам нужда от помощта ви.От 6 месеца ме мъчи нещо и незнание какво е.постоянно се чувствам зле ходя по лекари но резултатите винаги са добри.ще загубя работата си приятеля ми също се променя игнорира ме.аз винаги съм зле.казаха ми ме имам черна магия.която се изразява във болки в стомаха гърба и главата.а при лекарите всички кръвни резултати са окей.това ме промени много все едно не съм аз .моле ви помогнете хожа Ибрахим.
Quote
 

Add comment

С ДОБАВЯНЕТО НА КОМЕНТАР В САЙТА ВИЕ СЕ ЗАДЪЛЖАВАТЕ ДА СПАЗВАТЕ СЛЕДНИТЕ ПРАВИЛА:


1.Пишете възпитано, спазвайте добрия тон и уважавайте останалите!
Препоръчително е да пишете на кирилица- с това показвате уважение към останалите читатели и към българския език.
2.Не копирайте информация от други сайтове без изричното съгласие на администраторите им.
3.Не добавяйте коментари, ако няма какво да кажете.
4.Не добавяйте неприлични, заплашителни, груби, расистки,сексистки, неграмотни, неясни, повтарящи се или други неприемливи коментари.
5.Връзки към други сайтове са забранени.


Коментари нарушаващи гореописаните ПРАВИЛА ще бъдат трити от модераторите или администратора на сайта. Нямате право да оспорвате решенията на модераторския екип

Security code
Refresh

Брой прегледи на съдържанието : 694231