В момента има 49 посетителя в сайта

Последни коментари

 • Здравейте, Искам да ви кажа, че по принцип не вярв... Readmore...
  добавен от: Всезнайко
 • Благодаря на ходжа Ибрахим за дискретността и начи... Readmore...
  добавен от: Елена
 • Със сълзи на благодарност пиша тези думи. Благодар... Readmore...
  добавен от: Христина
 • Здравейте на всички в този форум, Няма да бъда гол... Readmore...
  добавен от: Десислава
 • Здравейте имам нужда от помощта ви.От 6 месеца ме ... Readmore...
  добавен от: Сениха

ДРУГИ

Comments  

 
+1 #187 Всезнайко 2019-02-11 16:30
Здравейте,
Искам да ви кажа, че по принцип не вярвам много, много в тези работи, защото ми се струваха измислени. Трябва да ви кажа, обаче че наскоро ме беше обзело чувство на безпокойство, плюс сърцебиене. Имах на моменти чувството, че умирам. В такова състояние съм лягал на кардиограф и всички показатели бяха в норма. На практика не знаех какво да правя, докато случайно не попаднах на този сайт. Само след три сеанса изчезнаха всичките ми проблеми. Благодаря за помощта.
Quote
 
 
0 #186 Елена 2019-02-11 16:24
Благодаря на ходжа Ибрахим за дискретността и начина, по който ми помогна да реша проблема си. Не бих искала да занимавам останалите с това, което ми се случи, но наистина имах нужда от помощ и я получих. Можете да се доверите на ходжа Ибрахим, няма да съжалявате.
Quote
 
 
0 #185 Христина 2019-02-11 16:23
Със сълзи на благодарност пиша тези думи. Благодаря, Благодаря, Благодаря за помощта, Ходжа Ибрахим! Ти ми даде увереност в собствените ми сили, показа ми, че не трябва да оставям себе си на по-ниско стъпало, а да си бъда първа в сметките. Никой не е по-важен. А когато започнах да си обръщам повече внимание и да не съм във вечна услуга на другите, нещата започнаха да ми се случват по-добре. Здраве и живот пожелавам!
Quote
 
 
+1 #184 Десислава 2019-01-30 20:32
Здравейте на всички в този форум,
Няма да бъда голословна ще кажа само, че минах през трудни да не кажа страховити неща, този посветен човек промени всичко в живота ми.Няма да агитирам за нищо, просто потърсете помощ ако имате нужда,ще имате резултат.Бъдете благословени и вярвайте, че Ходжа Ибрахим ще бъде вашата патерица към душевния мир.
Quote
 
 
0 #183 Сениха 2019-01-27 01:30
Здравейте имам нужда от помощта ви.От 6 месеца ме мъчи нещо и незнание какво е.постоянно се чувствам зле ходя по лекари но резултатите винаги са добри.ще загубя работата си приятеля ми също се променя игнорира ме.аз винаги съм зле.казаха ми ме имам черна магия.която се изразява във болки в стомаха гърба и главата.а при лекарите всички кръвни резултати са окей.това ме промени много все едно не съм аз .моле ви помогнете хожа Ибрахим.
Quote
 
 
0 #182 Красимира 2018-12-24 11:12
Искам да се ое омъжа за юнус
Quote
 
 
+1 #181 Ems 2018-10-06 17:09
Може ли съдействие- да ми кажете как да си свържа с Ибрахим ходжа
Quote
 
 
+2 #180 влади 2018-08-09 10:33
Quoting Dimitar:
Pi4ove, toq hodja e varha.
Gadjeto mi se varna s negova pomo6t
Evala brat, jiv i zdrav da si.

пич даи някаф имел да ти пиша
Quote
 
 
+1 #179 Х.Г 2017-09-05 10:34
За пореден път,се нуждая от помоща на Ходжа Ибрахим. Помолих го единствено за дискретност,да не ми се публикува писмото. Но не мога да остана безучастна . Искам да изкажа благодарности,з а въпросите с които денонощно го засипвам,за помоща която ми оказва,за търпението за което той ме научи ,за мъдрите съвети. Благодаря Ви,за търпението Ходжа Ибрахим!
Quote
 
 
0 #178 Ники 2017-08-23 08:38
Здравейте Ходжа Ибрахим. Извинявам се за безпокойството, но бих искала да попитам дали е възможно да се направи муска за любов,но за определен мъж? Благодаря предварително.
Quote
 

Add comment

С ДОБАВЯНЕТО НА КОМЕНТАР В САЙТА ВИЕ СЕ ЗАДЪЛЖАВАТЕ ДА СПАЗВАТЕ СЛЕДНИТЕ ПРАВИЛА:


1.Пишете възпитано, спазвайте добрия тон и уважавайте останалите!
Препоръчително е да пишете на кирилица- с това показвате уважение към останалите читатели и към българския език.
2.Не копирайте информация от други сайтове без изричното съгласие на администраторите им.
3.Не добавяйте коментари, ако няма какво да кажете.
4.Не добавяйте неприлични, заплашителни, груби, расистки,сексистки, неграмотни, неясни, повтарящи се или други неприемливи коментари.
5.Връзки към други сайтове са забранени.


Коментари нарушаващи гореописаните ПРАВИЛА ще бъдат трити от модераторите или администратора на сайта. Нямате право да оспорвате решенията на модераторския екип

Security code
Refresh

Брой прегледи на съдържанието : 652061