В момента има 35 посетителя в сайта

Последни коментари

 • За пореден път,се нуждая от помоща на Ходжа Ибрахи... Readmore...
  добавен от: Х.Г
 • Здравейте Ходжа Ибрахим. Извинявам се за безпокойс... Readmore...
  добавен от: Ники
 • МОЖЕЛИ МУСКА ЗА ОПРЕДЕЛЕН МЪЖ Readmore...
  добавен от: ТЕОДОРА
 • Нека и аз да изкажа възхищението си от Ходжа Ибрах... Readmore...
  добавен от: Х.Н
 • Здравейте!Искам да потвърдя, че ходжа Ибрахим се о... Readmore...
  добавен от: hotsecret

ДРУГИ

Дарителски център
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

 

"ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ ГЕНЕРИРА ЕНЕРГИЙНА СИЛА, КОЯТО СЕ ВРЪЩА ПРИ НАС В ПОДОБЕН ВИД И КОГАТО ИЗБИРАМЕ ДЕЙСТВИЯ, КОИТО НОСЯТ ЩАСТИЕ И УСПЕХ НА ДРУГИТЕ, ПЛОДЪТ НА НАШАТА КАРМА Е ЩАСТИЕ И УСПЕХ." под това мото от 1 юни 2011г стартира една инициатива на Ибрахим Ахмад, която цели да подпомогне макар и незначително нуждаещи се от помощ деца от цял свят.

В края на всеки месец ходжа Ибрахим ще дарява част от своите приходи за благотворителност.

Приходите  от СМС ВХОД (равняват се на 33% от цената на смс,за съжаление останалото както знаете отива при мобилните оператори),се разпределят за поддръжка и администрация на сайта. По собствено желание администраторите също ще отделят 20% от приходите от смс за дарение.

Всеки месец за да няма обидени на случаен принцип ще бъде избирана различна благотворителна организация при която ще отиват приходите. Отчет за дейността ни ще може да намерите в тази секция в края на всеки месец.

 

Екипът и Ибрахим Ахмад напомнят, че тази инициатива не цели по никакъв начин да привлича благодетели. Нямаме за цел да извлечем материална облага. Ние не желаем да дарявате при нас каквато и да  е сума за дарения. Ако желаете да дарите сума и да помогнете на деца в нужда го направете чрез официалния сайт на UNICEF или някоя друга благотворителна организация.

 
Брой прегледи на съдържанието : 602517