В момента има 35 посетителя в сайта

Последни коментари

 • Как мога да се свържа със ходжата спешно е искам д... Readmore...
  добавен от: Diyana
 • Искам да изразя изключителната си благодарност към... Readmore...
  добавен от: г-жа Димитрова
 • Здравейте. Някой знае ли дали Ибрахим ходжа приема... Readmore...
  добавен от: Chovek
 • Как да се свържа с вас Readmore...
  добавен от: Тодорка Иванова
 • Здравейте ходжа Ибрахим! Имам сериозен проблем и б... Readmore...
  добавен от: Ваня

ДРУГИ

Да направиш магия не е злина

Тук изчетох всички статии, изчетох и много коментари против нас, хората които искаме да направим магия на някого. Да всички ни оплювате, обиждате, че едва ли не сме някакви егоисти и хора без морал. Но защо не се поставяте на наше място. Аз няколко пъти съм прибягвал до услугите на ходжи, включително и на Ибрахим, но винаги то е било с добра цел.  Първия случай беше за мой много близък човек. След смъртта на жена му, той се пропи, спря да ходи на работа, стана съвсем различен човек, не разбираше от дума, караше се с всички. Стигна до там, че му се наложи да рови по кофите.  Опитвал съм много пъти да говоря с него, да му влея разум, обяснявайки му колко е грешно това което прави но уви, той не възприемаше казаното от мен по никакъв начин. Влиза от едното му ухо и излиза от другото. Затова се допитах до ходжа какво мога да направя за моя приятел, обясних му случващото се и той ме посъветва да направим бяла магия за да спре да пие и да тръгне по правия път. Това  беше първия път когато поисках да променя живота на друг с магия. Знам че правенето на магия е грях, че намесата в чужд живот против волята на човек е нещо много лошо и грешно, но имах ли избор? Трябваше ли да гледам своя приятел как страда, как пропада? Исках магията единствено с добро, без користни цели, без да му навредя по никакъв начин. И ако божията воля е била този човек да се пропие, да стигне дъното,  то аз гордо заявявам че съм против нея и затова с радост ще понеса последствията си един ден когато отида на оня свят.

Сега моя приятел е добре, намери си работа, намали пиенето ,но не можа да го спре напълно. Държи се както преди,вече не е сприхав. Никога не му казах какво съм направил, но съм сигурен, че един ден ако разбере ще ми е благодарен.

 

Другия случай в който пак пожелах да направим магия е случая с моята годеница. Забележете „годеница“. Бяхме уговорили и сватбата. Имахме връзка повече от 4 години. Не сме имали сериозни проблеми, не съм я бил никога, не съм я наранявал. Обичахме се, многократно ми го е показвала. Някакси не можах да се примиря когато изведнъж всичко рухна, просто ей така без причина каза че си е намерила друг и ще остане  с него.Нашата връзка била приключила и тя не ме обича вече. Няма как нормален човек да приеме че любовта си отива за един ден или седмица и то без никаква причина. Точно момента в който пожела да се разделим, всичко между нас вървеше перфектно. Веднага се досетих че са ни разделили с магия. Имаше много хора против връзката ни, както от моя страна така и от нейна. Но аз не пожелах да оставя нещата така и отново се свързах с ходжа и направихме магия за любов и събиране. Хората казват че било против волята и. Но раздялата ни не е ли против волята и? Някой знае ли? Връзката и с този човек не е ли против волята и? Да, може и да е егоистично да поставя любовта си на преден план, но какво трябваше да направя? Да я оставя в чуждите ръце? Да проваля живота си заради нечие чуждо влияние? За себе си съм прав, за нея също, сигурен съм че тя искрено искаше да бъде с мен. Затова и направихме тази магия за любов и събиране. Сега сме заедно, обичаме се както преди, с нищо не показва че е против волята и, с нищо не показва че съжалява за връзката си с мен. А на хората направили ни тази злина нека им е гадно, проклел съм ги за това което ни сториха и се надявам да ги стигне.Какво завидяха на чуждата любов?Защо трябваше да правят опити да ни разделят с магия?  Ние сме щастливи въпреки техните опити, отново сме заедно и ще направя всичко по силите си за да сме заедно завинаги. Дори и с магия, пък вие си ме упреквайте.

Преди да съдите някой за действията му поставете се на негово място и тогава говорете. Не всяка магия е злина, понякога може да спасиш човешки живот, да спасиш семейства, да спасиш любовта на двама души.

Това исках да кажа и ми олекна като го направих във вашия сайт. Пожелавам на хората търсещи щастие и любов да го намерят, независимо по какъв начин и с какви методи.Не се страхувайте да направите магия за любов, защото по страшно е да загубите любовта си. А завистници много!!! Всички завиждат на щастливите, успелите, умните и красивите.

А на тия които правят магии за раздяла, черни магии, нека знаят, че там горе има една сила, която рано или късно ще ги накаже.

 
Брой прегледи на съдържанието : 697289