В момента има 33 посетителя в сайта

Последни коментари

 • Искам да изразя изключителната си благодарност към... Readmore...
  добавен от: г-жа Димитрова
 • Здравейте. Някой знае ли дали Ибрахим ходжа приема... Readmore...
  добавен от: Chovek
 • Как да се свържа с вас Readmore...
  добавен от: Тодорка Иванова
 • Здравейте ходжа Ибрахим! Имам сериозен проблем и б... Readmore...
  добавен от: Ваня
 • Здравейте, ходжа Ибрахим. Можете ли да ми кажете д... Readmore...
  добавен от: R.M.

ДРУГИ

Оценка на читателите: / 106
Слаба статияОтлична статия 

Кратко интервю с ходжа ИбрахимНие:  Вие сте?
Х.И.  Казвам се Ибрахим Ахмад, но съм известен като ходжа Ибрахим.

Ние:  Години?
Х.И 62, кога ги навъртях :(

Ние: Споделете накратко нещо за миналото си, за детството си.

Х.И Ох, какво да ви кажа. Историята ми не е от най-интересните.

Ние: И все пак?

Х.И Ами, роден съм през 49. Израстнах в бедно семейство, с добри и почтени родители.
Ученическите ми годин минават безпрепятствено, ставам един от добрите и образцови ученици за времето. Естествено, поради ограничени финансови възможности на семейството ми съм принуден отрано да започна работа и да загърбя училището.
Така се изплъзва и мечтата ми да стана лекар.

Ние: Лекар?

Х.И Да, колкото и да е странно, това беше детската ми мечта, да бъда  лекар и да помагам на хората.

Ние:  Вие и сега помагате на хората. От къде наследихте дарбата си?

Х.И Много пъти съм казвал, това не е дарба. Не е талант. Ние не сме ясновидци, гадатели.Тяхното е дар божи.
При нас е практика и знания. При мен всичко е постигнато с много труд и учение.
Дядо ми беше небезизвестен ходжа и той ми даде тласъкът, и основата за развитие като ходжа. Всичко останало съм постигнал сам с много занимания през свободното време, ценни съвети от други ходжи и естествено практика, много практика.
Честно да си призная в началото дори бях скептично настроен към неговите умения(на дядо ми) и въобще към съществуването на магията, но съвсем скоро след няколк негови "урока" се убедих.

Ние: Твърдите, че магия съществува?

Х.И Хаха, смешен въпрос! Разбира се, че съществува и датира от самото сътворение на света.
Съществуват природни закони(непознати за повечето хора), които определят насочването на позитивната и негативната енергия в определена посока. По принцип дори само мисълта за подобни негативни въздействия е достатъчна да задейства тези закономерности.

Ние:  Можете ли с магия например да ме бутнете от стола?
Х.И Хаха(смее се) Това ли са представите ви за магия? Това  е много по- вероятно да се види в цирка. Разбира се, че не мога да ви бутна от стола. Мога обаче, да направя нещо много по-лошо, мога да направя така, че да не можете да седнете на стол от болки в задните части :)

Ние:  Няма нужда да пробваме, нека си остана на стола.
Идват ли при вас хора със такива странни разбирания за магията като мен?

Х.И Навремето когато приемах в дома си хора, идваха всякакви личности с най-странни желания. Даже в момента се сещам за един, който искаше да му направя магия за да спечели от тотото.

Ние: И спечели ли?

Х.И (смее се) Ами не знам, не съм му помагал, тъй като такава магия няма. Всъщност много хора идват и искат невъзможното. Разбира се, няма как да им го осигуря и отиват при други колеги– в повечето случаи шарлатани, които им обещават всичко, дори невъзможното. Естествено ефект никакъв, а вината след това поемаме ние, истинските ходжи. Затова и голяма част от хората не ни вярват.

Ние:  Казахте шарлатани. Има ли начин да ги различим?

Х.И Разбира се, преди всичко цените им са издаващи.
Никой на днешно време не работи безплатно, а ние както знаете се изхранваме с тези наши знания. Но въпреки всичко, винаги се съобразяваме с възможностите на хората. Все пак нашата основна цел е да помагаме, не да обираме. Цените ни са достъпни за всеки. Докато при шарлатаните, цените са нереално високи.
Друг признак за шарлатанство са възможностите, които си приписват. Имам наблюденията, че каквато и магия да им поискате гарантират, че могат да я направят.
При нас, магия се прави едва в краен случай, тъй като сме наясно, че при задействането на една енергия, ние се намесваме в природата, нарушаваме баланса, хармонията и. Замесват се и невинни хора, и почти винаги настъпват усложнения.


Ние:  В крайна сметка колко струва една магия при вас?

Х.И Това е все едно да ви питам колко струва един билет, без да уточня за градски или международен транспорт, самолетен или лотариен билет става въпрос.
Зависи от естеството, вида на магията, необходимите съставки, а колкото цената за труда, тя е минимална от порядъка на 20-30 лв в зависимост от сложността.
Само за сравнение, една от най-скъпите ми магии (тип родови проклятия) струва почти 150 лв.  При мен това е най- високата цена за магия. Имам колеги, които държат малко по високи цени от мойте, но пак в границите на разумното.
Така че, цени от порядъка на 500-1000 (някои споменаха 2500лв на имейла ми) са неразумни, нереално завишени и в повечето случаи са признак за шарлатанство.


Ние: Винаги ли успявате да помогнете? Всички ли са доволни от вас?

Х.И Слезте на земята :) Разбира се, че имам недоволни клиенти. Не винаги успявам да помогна, в някои случаи е късно, в други пречат външни фактори като разстояние и връзки, при трети просто не действат.
Радвам се, че тези клиенти, разочаровани от безсилието ми са много малка част.

Ние:  Значи при някои хора магията не действа?

Х.И Колкото и странно да е, това е факт. Има хора които не се влияят от никаква външна намеса. Приказката, че хората, които не вярват в магия не ги лови е вярна в тези случаи.

Ние: Времето мина неусетно, нашето интервю е към края си. Кажете няколко думи на хората, дайте някой съвет.

Х.И Какво да кажа, нека хората се обичат повече, нека не им минават лоши помисли за другите. Да уважават семействата си, приятелите, роднините. Да си помагат. Нека са наясно, че всяко действие генерира енергийна сила, която се връща при нас в подобен вид и когато избираме действия, които носят щастие и успех на другите, плодът на нашата карма от тези действия ще бъде щастие и успех, и обратното, ако правим злини ще пожънем злини.


Ние: Как да се свържат хората с вас?

Х.И На сайта http://www.hodja.info има достатъчно информация за контакт. На имейл:  Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. мога да бъда намерен всеки ден , отговарям на всички, дори прекалявам, с някои хора завъдихме приятелства от толкова писане (смее се). Отговарям абсолютно на всички писма, давам безплатни съвети ...

Ние:  Имате два сайта, как се справяте с поддръжката, финансирането?

Х.И Ами не е толкова сложно, почти всичко по сайтовете е безплатно, там където ги качват и имената..не знам как се казва

Ние: Хостинг сървъра?
Х.И Да, нещо такова(смее се) Единствено за поддръжката на сайта давам скромна сума, напоследък благодарение на добрата воля на администратора няколко месеца се разминавам с плащането.


Ние:  Искате да кажете, че не изкарвате пари като ходжа?

Х.И Честно да ви кажа - не, това което изкарвам е твърде малко, защото избягвам да правя магии за щяло и нещяло, а това отказва много от клиентите ми. Но за мен хората и техните проблеми са преди всичко, парите не са от чак такова значение. Важното е ако мога да помогна.

Ние: Беше ми приятно да проведа интервюто с вас, наистина сте интересен човек. Сигурен съм, че имате много истории които да ни разкажете и затова обещавам съвсем скоро да се срещнем отново.

Х.И Разбира се! С най- голямо удоволствие ще проведа по обстоен разговор с вас.

 

Интервютато е подготвено с помощта на репортерите на Pentagram Global Vision и Ибрахим Ахмад. Всички права запазени. При копиране- позоваването с хиперлинк е задължително.


 
Брой прегледи на съдържанието : 689695