В момента има 57 посетителя в сайта

Последни коментари

 • Много моля който знае къде се намира Ходжа Ибрахим... Readmore...
  добавен от: Zeliha
 • Добър вечер!Незнам вече как да постъпя с моята сес... Readmore...
  добавен от: Karmen
 • изглежда ходжата е невероятен човек Readmore...
  добавен от: лилия
 • Толкова доволни хора има от този човек. Имам нужда... Readmore...
  добавен от: Паола
 • Здравейте!Как мога да се свържа с ходжа Ибрахим? Б... Readmore...
  добавен от: Николина Митева

ДРУГИ

Мила ми Николето
Оценка на читателите: / 38
Слаба статияОтлична статия 


За толкова години така и не ми стана ясно защо хората не могат да разграничат ясновид от маг или ходжа.
Общото между тях е толкова , колкото е между рентгенолог и хирург. И двамата работят с болни хора, но докато единия гледа всичко на една снимка, другия е натоварен с тежката и отговорна задача да приеме тялото в един вид(болно, наранено) и да го върне в друг(здраво и жизнено.) Единия вижда какъв е проблема и къде се намира, но по никакъв начин не може да помогне да го премахнете, докато другия(хирургът) се занимава точно с лечението на проблема и неговото отсраняване.
Затова нека един път завинаги да обобщим - ЯСНОВИДЦИТЕ няма как да развалят или да правят магии. Нямат нужните знания за тази дейност, защото това се постига с много учение и упорит труд,  не е просто дар от бога.

Ще попитате е добре да, какво точно е ясновид? В рамките на шегата, в днешно време за да станеш ясновид е достатъчно да те халосат с тежък предмет по главата или да получиш тежка травма. Имам чувството, че в България всеки втори преживял нещо подобно се провъзгласява за ясновид и всеки твърди, че е по-добър от другия.  Сега , ако говорим за ИСТИНСКИТЕ  ясновидци - тяхнате дарба е да намират предмети, да предсказват събития, да констатират "болежките ви" някои  умеят да ви насочат и как да ги излеувате. Някои от тях(само някои) имат и възможността да констатират наличието на магия, ако усетят енергийните полета. И до там.Това са възможностите на ясновидеца. Разберете, че няма как един ясновид да разваля или да прави магии.
Толкова за ясновидците.

Сега малко за Николета Йорданова.
Николета Йорданова - една от участничките в първия сезон на риалити-шоуто “Ясновидци”
Кратко представяне с коментар от нейн клиент:
"брули хората с 300,400,500 който както и хрумне! За нея това е бизнес с душите на хората!"

Ще речете- бе тоя ходжа друга работа няма ли си ,  що пише за  Николета? Ще отговоря- за пореден път тази дама ми падна в очите с ниската си култура, неприличния  речник и  с безсмисленото си изказване по медиите.

Днес 19/05/11 станах свидетел на едно предаване по една телевизия, където гост беше тя- Николета от "Ясновидци" (едно предаване на BTV, което за мен си беше по-скоро реклама, отколкото представяне на таланти)

В днешното предаване(по-скоро PR) продължило 10 минути, това което ми направи силно впечатление и останах потресен е начина по който се опита да настрои хората против нас - ходжите.
По нейните думи, ние ходжите сме били шарлатани и разбирате ли, нямало как един ходжа(мюсолманин) да помогне на един християнин. Религията не го позволявала! :))

Аз съм възрастен човек, държащ на честта, благоприличието и добрите отношения между хората. Затова ще опитам да оборя това:
Мила Николета, между магия и религия няма нищо общо.Такова понятие като МЮСЮЛМАНСКА, ХРИСТИЯНСКА, БУДИСТСКА, ИНДУИСТКА..etc магия не съществува.
Магията е наследство оставено ни от нашите предци,съхранявана в дебели книги пътувала през целия свят и практикувана навсякъде.
Предполагам, сте наясно, че след Вуду магията, едни от най-силните магии са арабските. Забележете, казвам арабските - не мюсюлманските, защото магията идва от наследена от народите,а не от религията.Наясно сте,че Арабските магии се практикуват не само в арабския свят, а навсякъде където има възможност и обучени които да практикува. Няма да изпадам в подробности около видовете магии и практикуващите ги, но съм достатъчно запознат с голяма част от тях за да напиша книга.
Интересно ми е, когато идете да ви развалят/направят магия дали се допитвате за религията на мага или е по-важна неговата способност и знания да борави със природната енергия и закони?

Бих ви задал един въпрос: Мислите ли, че турските, циганските, арабските, дори вуду магиите не се правят на християни?? Или турските магии не "хващат" на християни?
Между другото,в рамките на шегата: Интерсно ми е виждането ви за Циганската магия къде и как се практикува, както и религията практикуваща тази магия, защото тя също не е за пренебрегване имайки предвид нейната сложност и последици.

Мога да пиша с дни по тази тема, но мисля, че тези няколко реда са достатъчни да ви убедят в грешното ви мислене.
Напоследък забелязвам, че голяма част от клиентите ви(и не само вашите, а и на другата дама от Пловдив с 50лв вход) се обръяат към  мен и може би този факт има нещо общо с нескрития ви негативизмът към нас-ходжите(мюсюлманите)

Нека ви попитам друго мила Николета, ако вие тежко се разболеете на екскурзия в арабския свят и се наложи да идете на лекар бихте ли отказали лекарската помощ на един МЮСЮЛМАНСКИ лекар. Нима той понеже е мюсюлманин няма да ви излекува, а ще гледа да ви умори? Дали ще гледа по друг начин на вас само заради факта, че сте християнка? Нима няма да му се доверите само защото е мюсюлманин?
Никога не съм правил разлика между хората, техните религии.Правя единствено разлика между доброто и лошото и съм тук да помагам на хората в борбата с тежкия им и несраведлив живот. Защото той е такъв- несправедлив, но с помощта на хората практикуващи магия(нямам предвид само ходжите) светът става едно достъпно и приятно място за голяма част от нас.


Относно другия ви коментар, че "ходжите правят магии единствено за лошо" или "пишат ви едни такива лоши неща в муските"...нямам какво да кажа, те фактите и клиентите говорят за това.
За да оборя безмислените ви твърдения, съм готов да поканя всеки мой клиент да представи своята муска в националния ефир и в присъствието на комисия да отворим един по един всички амулети за да прочетем "ЛОШОТО" заклинание в тях.
Мила Николета в муските няма лоши и добри заклинания, да, в тях има части от корана които придават допълнителна сила и символика, но действителната сила на амулета не идва от написаното в него.
Муската е по скоро като символ, предмет и със или без текст нейното действие е еднакво силно.
Има колеги които правят една магия за да развалят друга и нейното действие има странични ефекти, които оказват негативно влияние върху клиента. Аз не мога да коментирам техните действия, но съм убеден, че клиента предварително е предупреден за последствията, които биха могли да настъпят.
Няма да коментирам повече виждането ви по темата , но моля ви приемете един малък съвет от мен:
Не правете разлика между хората и религиите, всички сме равни.Ако наистина имате ясновидски способности(което силно ме съмнява) не ги РЕКЛАМИРАЙТЕ в националните медии, а помагайте на хората.Сама разбирате, че ако имате добри резултати в практиката си и доволни клиенти не се нуждаете от реклама.
Всъщност, нуждата от известност и реклама ли  е причината за толкова зачестилите ви участия в медиите.

А,ако мислите за доброто на хората, нека се обединим и да имаме по добър резулат в борбата със злото.Но защо ли ви обяснявам тези неща, та вие сте ясновидка и би трябвало, ако напрегнете малко своите способности да видите истиността на думите ми.

И още нещо, направи ми впечатление и негативизмът с който говорите за нас, обвинявайки ни (нас ходжите) за неблагоприпятното състояние на България. Като човек занимаващ се с магии ми е напълно ясно какви са възможностите на един маг или ходжа. Наистина ли мислите, че  един ходжа е толкова могъщ, че да има влияние над цяла  нация и държава? Може би така "виждате" нещата, а може би не са ви ударили достатъчно силно когато сте получили дарбата си, че да развият и мисловната ви дарба.
Ако желаете да обсъдим различите си виждания по темата моля да се свържете с мен, като за това не са необходими ясновидските ви способности, в сайта ще намерите информация за контакт.


С уважеие: Ибрахим АхмадГоляма част от този текст беше изпратена на имейлът на Николета Йорданова, с надеждата да се извини публично за необмислените си твърдения, нападки и клевети.

С нетърпение очаквам нейния отговор, който ще публикувм тук.


 

Comments  

 
0 #13 Eartha 2023-05-26 21:49
Еveгy weekend i uѕed to visit this web site, аs i ԝant enjoyment, sincе this thіѕ web page conations really fastidious funny material tοo.


Also visit mʏ һomepage ... 에볼루션카지노: https://spinmania1.com
Quote
 
 
0 #12 Guest 2014-05-27 20:57
Thanks for sharing your thoughts. I truly appreciate your efforts and I will be waiting for your next
post thank you once again.
Quote
 
 
0 #11 aaa 2013-04-10 00:55
I az mislq, 4e Djlber Hodja e [censored]. Nishto ot kazanoto ne stana. Dori se vloshiha neshtata, tai kato podhranvashe prazni nadejdi. Ne e moralno chovek da pecheli pari ot chujda bolka. Ne e.
Quote
 
 
0 #10 ходжа Ибрахим 2013-03-23 08:59
Quoting Рахел:
.....Няма как да вярваш в дадената ни от Христос благодат,и в същото
време да вярваш и раз4иташ на суеверия!!.....На семейството ми дълги години са правени магии,познавам
въздействието им,естествено и ходенето по вра4ки. Преди време оба4е аз самата изпитах съвсем друг вид атака на не4естивия
дух...Нека всеки да знае
и не се съмнява в това,помощ има и се търси в църквата,не по врачове!!!А ходжите да си помагат на мюсулманите!....

Привет, при вас всяко изречение си противоречи с предходното.. Няма да споря с вас тъй като не е това целта ми, но според вас не е ли доста наивно, когато над вас действа магия да разчитате на една молитва??
От друга страна много ми стана интересно, понеже вие вече уж не вярвате в магии, и не търсите помощ от ходжи, какво търсите в този сайт и как попаднахте в него. Аз като не вярвам в Голямата стъпка не търся нищо свързано с нея. Убеден съм, че търсената дума в Google от вас е била- ходжа или магия, защото вие все още дълбоко в себе си, подсъзнателно вярвате в силата на магията и неспособността на една молитва да ви защити от нeя.
Понеже споменахте "да си помагам на мюсюлманите", за пореден път ще кажа, че при магията няма религия, разберете го, не разделяйте хората заради вярата им. Магията действа еднакво и на едните и на другите. Така както турско -арабска магия би действала на християнин, така и българска магия би подействала на мюсюлманин. Или казано по друг начин, няма християнска или мюсюлманска магия.

С уважение: Ибрахим Ахмад
Quote
 
 
+1 #9 Рахел 2013-02-23 16:22
Всеки четвъртък в църквата се прочитат Киприяновата и Василиева молитви!Добре е да се разговаря със свещенник
предварително и да се познава житието на светеца.Аз и моето семейство преспахме 3 дни с дрехи,взети специално за ритуала.
Първата нощ се чувстваш едновремено и спокойно и някак странно,сънят е дълбок и спокоен,но следвашите 2 дена имаше голямо
'напрежение' между нас.Всичко приклю4и.Слава на Бога-сънят ми е абсолютно спокоен,в момента се чувствам в пълна хармония
със себе си,позитивно настроена,скоро започваме бизнес със семейството ми,няма вражда между нас.Имам си и молитвата на
Св.Киприяни ако понякога се почувствам неразположена си я 4ета.И съм още повече чвярваща от преди,благодаря на Господ за
което,благодаря ,4е ме е дълготърпял през целия ми живот!
А на г-н Ахмад му пожелавам здраве и успех ,ако това,с което се занимава е наистина добронамерено към хората,а не към собствения му "джоб"!
Quote
 
 
+1 #8 Рахел 2013-02-23 16:20
Един истински вярващ човек се уповава само на Бог,и съответно помощ трябва да търси само от Него!Един християнин,
съгласно канона,не бива да се допитва до никакви вра4ове,магове, ходжи и гадатели!Не е истина,4е християнин може да
получи помощ от разни ходжи,тъй като в муските,които господин Ахмад споменава,се съдържат цитати от корана,които са
абсолютно безполезни ,тъй като те нямат сила върху него!!Няма как да вярваш в дадената ни от Христос благодат,и в същото
време да вярваш и раз4иташ на суеверия!!Та нали това е целта на лукавия-да използва страданието на хората,които в
колебанието си започват да търсят спасението именно при лукавия!На семейството ми дълги години са правени магии,познавам
въздействието им,естествено и ходенето по вра4ки. Преди време оба4е аз самата изпитах съвсем друг вид атака на не4естивия
дух,с опит за обсебване и внушаване на не4естиви мисли към самия Бог дори;действието се повтаряще винаги посред нощ,
обикновено мецду 2 и 4 часа,имайки усещането че има някой или нещо около теб и усещах някакъв необясним страх.От малка
съм надарена с "по-особена сетивност",усещам,когато на дадено място има негативна енергия,и хора с такава аура също.
Интересувала съм се от езотери4ното и окултното,но дотогава не бях се сблъсквала лично с този проблем.В продължение на
месеци бях в това състояние- на ужас и вина..Обяснение за вси4ко намерих в един православен катехизис.Нека всеки да знае
и не се съмнява в това,помощ има и се търси в църквата,не по врачове!!!А ходжите да си помагат на мюсулманите!....
Quote
 
 
0 #7 Рахел 2013-02-23 16:17
:)
Quote
 
 
0 #6 bobi 2012-12-13 21:33
samo mo6ennici tuk,tova e edna igra s du6ite i makata na horata!!!toq djilber i toi e [censored] i [censored],samo da moga da razbera koi e?ako ima o6te izmameni neka da pi6at i razobli4im tezi mo6ennici
Quote
 
 
+2 #5 Мария Иванова 2012-07-13 07:40
Незнам кой в какво вярва ,но аз ходих при ....../безплатна реклама в сайта няма да се толерира/ и съм много доволна от тоз човек
редактирано от администратор
Quote
 
 
+1 #4 лора 2012-05-30 16:02
Защо ли си правите труда да пишете дълги и благовъзпитани писма за една силно ограничена и изключително злобна жена. Изпаднах в тежка житейска ситуация и реших да потърся помощ, така попаднах на мобилния и телефон, сайта и във фейсбук и реших и аз да исе обадя. Попитах я точно така: Бихте ли ми казали, дали имате приемни дни в София и ако имате такива, как мога да се запиша. " А тя: Какво искате аз да ви се обадя???" С гневен тон."Не, аз ще ви се обадя, когато наближи датата, за да уговорим среща.Тогава направо избесня: нямам намерение да идвам специално заради вас в София и да си ЗАЕБАВАМ клиентите тука. Тука чакат тълпи от хора.
Quote
 

Add comment

С ДОБАВЯНЕТО НА КОМЕНТАР В САЙТА ВИЕ СЕ ЗАДЪЛЖАВАТЕ ДА СПАЗВАТЕ СЛЕДНИТЕ ПРАВИЛА:


1.Пишете възпитано, спазвайте добрия тон и уважавайте останалите!
Препоръчително е да пишете на кирилица- с това показвате уважение към останалите читатели и към българския език.
2.Не копирайте информация от други сайтове без изричното съгласие на администраторите им.
3.Не добавяйте коментари, ако няма какво да кажете.
4.Не добавяйте неприлични, заплашителни, груби, расистки,сексистки, неграмотни, неясни, повтарящи се или други неприемливи коментари.
5.Връзки към други сайтове са забранени.


Коментари нарушаващи гореописаните ПРАВИЛА ще бъдат трити от модераторите или администратора на сайта. Нямате право да оспорвате решенията на модераторския екип

Security code
Refresh

Брой прегледи на съдържанието : 648743