В момента има 28 посетителя в сайта

Последни коментари

 • Добър вечер Ходжа Ибрахим ,Мечтая да сме живи и зд... Readmore...
  добавен от: Minova Malina
 • Много моля който знае къде се намира Ходжа Ибрахим... Readmore...
  добавен от: Zeliha
 • Добър вечер!Незнам вече как да постъпя с моята сес... Readmore...
  добавен от: Karmen
 • изглежда ходжата е невероятен човек Readmore...
  добавен от: лилия
 • Толкова доволни хора има от този човек. Имам нужда... Readmore...
  добавен от: Паола

ДРУГИ

история с добър край
Оценка на читателите: / 115
Слаба статияОтлична статия 

Муската е известна в цял свят с това, че когато е направена за лошо, да навреди на някой, може да донесе много нещастие.
Всъщност муска се превежда като скрито или тайно.Срещал съм много истории свързани с муски направени да навредят и разбият семейни взаимоотношения.

Ето една от тях:
Семейство живеещо в малко градче. 7-те им деца напуснали дома преди години, като по никакъв начин не давали признаци за живот, ни писмо, ни вест.
Родителите започнали ремонт на къщата и когато трябвало да боядисат и освежат стените махнали и капака на отдушника.От там изпаднало малко пликче, което след като отворили видяли , че съдържа странни за тях символи. Притеснени, ми се обадиха и ми пратиха снимка- копие  на намереното. Преглеждайки го, от написаните на арабски стихове от Корана установих, че е направено с цел да донесе хаос и да разбие семейството.
Попитах ги дали знаят кой го е направил, естествено отговорът им, както и очаквах беше, че си нямат никаква идея.
Като ходжа, знам, че за да се разбере кой е поръчителят на магия е нужно да се прочетат цитати от корана преди лягане.Човекът който ви е причинил това ще го признае в съня ви.Та реших да им помогна да разберат кой е. Оказа се човек, който никога не са и подозирали.
Те ме попитаха: Не сме направили нищо на този човек, защо му е да ни причинява това? Дори не сме говорили с него от години..
Наистина отговор не можах да им дам, но помогнах да се премахне злото. Не след дълго децата сами започнали да идват при родителите си.
Сега всички отново са заедно. Е,все още  не живеят под един покрив, но поне се виждат редовно, чуват се по телефона, организират семейни празненства- нещо, което никога преди не са правили.
Факт е, че магията е скрита там от години .
И както знаете, хората полудяват понякога..Защо му е на човек да влезе в училище или мол и да стреля по невинни хора? Защо му е на човек да прави магия на невинни хора?
Не търсете причина, понякога дори може да няма такава.

 

Ibrahim Ahmad

Копирането на материали от сайта става единствено със съгласието на Екипът


 

Брой прегледи на съдържанието : 664501