В момента има 70 посетителя в сайта

Последни коментари

 • Много моля който знае къде се намира Ходжа Ибрахим... Readmore...
  добавен от: Zeliha
 • Добър вечер!Незнам вече как да постъпя с моята сес... Readmore...
  добавен от: Karmen
 • изглежда ходжата е невероятен човек Readmore...
  добавен от: лилия
 • Толкова доволни хора има от този човек. Имам нужда... Readmore...
  добавен от: Паола
 • Здравейте!Как мога да се свържа с ходжа Ибрахим? Б... Readmore...
  добавен от: Николина Митева

ДРУГИ

Има ли ефект от Космодиск?
Оценка на читателите: / 55
Слаба статияОтлична статия 

Възрастта и при мен, както при всички стари хора дава своите отражения. Най- неприятни обаче са болките в кръста. Пробвал съм всякакви рекламирани мехлеми, опитвал съм всичко споделено от познати и приятели, но засега без ефект.

 

 

 

По- старите от вас, знаят, че рекламата на космодиск съществува от дълго време по телевизията. По спомени повече от 15 години. Винаги, когато я гледах, се чудех има ли това чудо на медицината някакъв ефект върху болката в кръста. Гледайки рекламата, виждаме как някакви баби аха да затичат благодарение на космодиск, други копаят ниви, трети изкачават стъпала без умора.(това май не беше от космодиск)

Дълго време търсих из познати и приятели информация за действието на космодиск. Разбирате, че не всеки е готов да даде такава сума пари за нещо, в което се съмнява че ще подейства. Продължих да търся информация и в интернет, но без резултат. никъде не срещнах еднозначен отговор действа или не този космодиск.

Мина се доста време и при мен болката не отмина, дори се задълбочи. Единствено спасение виждах в космодиск. Събрах нужната сума и колкото и да се двоумях, накрая се престраших и купих въпросния помощник.

Мисля, че попаднах даже и на някаква промоция, защото ми излезна много по- малко от очакваното. Платих 75 лв и до няколко дни един пакет ме чакаше на вратата.

В една малка кутийка стоеше той- избавителя на болката – Космодиск.

Незабавно го разгледах и почти веднага го сложих.

Очакванията ми за затопляне, отпускане не се изпълниха. рекох си, нека мине повече време и ще видим резултат.

Първия ден не го свалих, дори легнах с него на вечерта. По време на сън, мога да дам едно единствено и точно описание за космодиск- адски неудобно, някак стягащо и нетърпимо чуждо тяло прикрепено за вас. Свалих го, не можах да изкарам нощта с него.

Сутринта естествено отново го сложих и започна да го нося ежедневно, свалях го само вечер.

Носих този Космодиск повече от два месеца. Не ми помогна, дори не ме облекчи.

Единственото усещане е, че имаш нещо прикрепено на гърба и някак усещаш опора, но не можеш да разчиташ на нея.

На мен космодиск не помогна за този период от време, подарих го на една баба, която до момента също не е забелязала някаква полза от него.

Написах най- вече тази статия за да може търсещите информация за него да намерят мнение от ползвали космодиск.

С вашите коментари ще помогнете в решението на други нуждаещи се, дали да купят космодиск и дали ще получат помощ от него.


 

Comments  

 
0 #3 КРИСТИНА ГЕОРГИЕВА 2014-05-20 15:07
Quoting КРИСТИНА ГЕОРГИЕВА:
Аз съм медицински работник и работя в голяма болница.Признавам, подходих с известно недоверие,но тъй като имам от 7 години жесток радикулит реших да опитам и мога да споделя,че от месец декември аз го нося всеки божи ден.Болката,която се разпростираше по крака и чак до глезена буквално изчезна след около месец.По-рано ходих най-малко 2 пъти в годината на физиотерапия и пиех лекарства,които вредят на стомаха.От както го нося разбрах,че космодиск помага и то много,стига да го носиш поне 3-4 часа задължително всеки ден
Искам да споделя,че от тогава не съм пила нито едно лекарство,нито съм ползвала даже мазила.Опитайте и вие,но бъдете редовни в носенето!!!!!!! !! :P
Quote
 
 
0 #2 КРИСТИНА ГЕОРГИЕВА 2014-05-20 15:03
Аз съм медицински работник и работя в голяма болница.Признавам, подходих с известно недоверие,но тъй като имам от 7 години жесток радикулит реших да опитам и мога да споделя,че от месец декември аз го нося всеки божи ден.Болката,която се разпростираше по крака и чак до глезена буквално изчезна след около месец.По-рано ходих най-малко 2 пъти в годината на физиотерапия и пиех лекарства,които вредят на стомаха.От както го нося разбрах,че космодиск помага и то много,стига да го носиш поне 3-4 часа задължително всеки ден
Quote
 
 
-2 #1 Ралица 2013-05-03 23:06
на мен много ми помага Космодиска. Не му правя реклама, имам лека форма на дископатия, когато съм без космодиска ми е трудно дори движението, спането с болка в гърба е много неприятно. Откакто го нося имам леки подобрения, леки казвам, защото болката намаля, спя много по добре, без болка, но все още си имам намека на заболяването.
Има някаква полза от него.
Quote
 

Add comment

С ДОБАВЯНЕТО НА КОМЕНТАР В САЙТА ВИЕ СЕ ЗАДЪЛЖАВАТЕ ДА СПАЗВАТЕ СЛЕДНИТЕ ПРАВИЛА:


1.Пишете възпитано, спазвайте добрия тон и уважавайте останалите!
Препоръчително е да пишете на кирилица- с това показвате уважение към останалите читатели и към българския език.
2.Не копирайте информация от други сайтове без изричното съгласие на администраторите им.
3.Не добавяйте коментари, ако няма какво да кажете.
4.Не добавяйте неприлични, заплашителни, груби, расистки,сексистки, неграмотни, неясни, повтарящи се или други неприемливи коментари.
5.Връзки към други сайтове са забранени.


Коментари нарушаващи гореописаните ПРАВИЛА ще бъдат трити от модераторите или администратора на сайта. Нямате право да оспорвате решенията на модераторския екип

Security code
Refresh

Брой прегледи на съдържанието : 648764