В момента има 40 посетителя в сайта

Последни коментари

 • Добър вечер Ходжа Ибрахим ,Мечтая да сме живи и зд... Readmore...
  добавен от: Minova Malina
 • Много моля който знае къде се намира Ходжа Ибрахим... Readmore...
  добавен от: Zeliha
 • Добър вечер!Незнам вече как да постъпя с моята сес... Readmore...
  добавен от: Karmen
 • изглежда ходжата е невероятен човек Readmore...
  добавен от: лилия
 • Толкова доволни хора има от този човек. Имам нужда... Readmore...
  добавен от: Паола

ДРУГИ

Муска против депресия?
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 

ДЕПРЕСИЯ- можем ли да използваме муска?

Наскоро си дадох сметка, че освен любовта, има още една сериозна причина, която кара жените да ходят по врачки и ходжи. Това е депресията. Казвам жените, защото те са по-голяма част от моите клиенти.  Мъжете рядко изпадат в депресия, а когато това се случи, често предпочитат да се обърнат за помощ към алкохола или наркотиците, отколкото да потърсят професионална помощ при психотерапевт.

Всъщност какво е депресията? Моето кратко определение за депресията е -  едно силно състояние на настроението, включващо тъга, отчаяние, безпомощност, обезсърчение или безнадеждност, което може да трае седмици, месеци, а понякога и доста по-дълго.

Кои са най- честите причини, които водят до депресия? Едни от най-честите причини, на които се дължи депресията са: загуба на любим човек, финансови проблеми, силен стрес, странични ефекти от лекарства, травми от миналото, следродилна депресия, предменструално разстройство, греховен живот, демонична атака, както и много други причини, които  няма да изброявам сега. Всъщност депресията е едно сериозно психично състояние, при което, ако не се вземат сериозни и навременни мерки, може да доведе до катастрофални, а често и фатални последици.  Много често тези хора, депресираните, вместо да потърсят правилна помощ прибягват до самолечение с антидепресанти, което в действителност е по-скоро вредно, отколкото правилно. Всички знаем за страничните ефекти на тези лекарства- сухота в устата, замъглено виждане, задържане на урина, запек, нарушение на съня, качване на тегло, главоболие,  стомашно чревни смущения, гадене, повръщане, възбуда, безпокойство и най- опасния страничен ефект - повишения риск от самоубийство.

Можем ли и как да се преборим с депресията?

На първо място, преди всичко, трябва да се обърнете към специалист. Тук нямам предвид ходжа, врачка или народен лечител.  Смятам, че е правилно да се  доверите на  психотерапевт, защото това е човек, прекарал години в изучаването на това състояние. Когато това не помогне, вече може да се обърнете към други нетрадиционни методи за борба с депресията. Има много народни лечители, които ще ви предложат правилната билка за лечение на депресия. Има ходжи, които ще ви изготвят муска за овладяване на депресията, в това число и аз. Кой вариант ще изберете зависи преди всичко от убежденията ви.

Ето няколко нетрадиционни съвета за това как да се преборите с депресията:

1.Покайте се! Покайте се пред своя Бог за греховете си! Дали е Христос, дали е Аллах, дали е Буда, и т.н. вашия Бог трябва да има връзка с вас. Това е като връзката с родителите. Когато ги пренебрегваме или не ги търсим определен период, ние започваме да се чувстваме депресирани и копнеем за тяхното присъствие и подкрепа. Това важи и за душата ни- когато ние се откъснем от нашия Бог, душата ни копнее за връзка с него.Намерете вашия Бог и ще се почувствате по-силни, по- свободни и защитени.

2. Намерете основната причина за депресията. Разгледайте живота си и анализирайте това, което ви е депресирало. Намирайки причината за депресията ще можете много по-лесно да се преборите с нея.

3. Най- често срещаната причина за депресия е изгубената любов.  Жената, поради чувствителния си характер, много по-трудно преодолява загубата на любим човек от мъжа. Поради тази причина, много често те са готови да се откажат от живота. Много е важно в такива случаи депресирания да бъде обгрижван с много любов и мотивация. Това може да даде стимул и да помогне на жертвата да се пребори с депресията.

4. Как да се преборим , ако депресията е вследствие на външна намеса, от зли хора, чрез ритуали и заклинания, магия. Може ли да се използва муска за борба с депресията?

Има няколко метода, които  може да се използват за борба с депресия породена от зли сили. Понеже не всеки метод може да се използва и изготвя от неспециалист, тук ще посоча само тези, които може да направите сами.


Този айет, трябва да се напише на листче и да се носи като муска, колкото се може по-близо до сърцето. Може да го пришиете в парче плат или кожа, за да се запази по-дълго време.

Използва се като първото, носи се като муска близо до сърцето.


 

Comments  

 
-1 #1 Eli 2012-11-20 12:23
mojeli da mi napishete takav tekst za lubov, molq vi? Pratete mi go na Elitoasenova@gm ail.com
Quote
 

Add comment

С ДОБАВЯНЕТО НА КОМЕНТАР В САЙТА ВИЕ СЕ ЗАДЪЛЖАВАТЕ ДА СПАЗВАТЕ СЛЕДНИТЕ ПРАВИЛА:


1.Пишете възпитано, спазвайте добрия тон и уважавайте останалите!
Препоръчително е да пишете на кирилица- с това показвате уважение към останалите читатели и към българския език.
2.Не копирайте информация от други сайтове без изричното съгласие на администраторите им.
3.Не добавяйте коментари, ако няма какво да кажете.
4.Не добавяйте неприлични, заплашителни, груби, расистки,сексистки, неграмотни, неясни, повтарящи се или други неприемливи коментари.
5.Връзки към други сайтове са забранени.


Коментари нарушаващи гореописаните ПРАВИЛА ще бъдат трити от модераторите или администратора на сайта. Нямате право да оспорвате решенията на модераторския екип

Security code
Refresh

Брой прегледи на съдържанието : 664565