В момента има 41 посетителя в сайта

Последни коментари

 • Добър вечер Ходжа Ибрахим ,Мечтая да сме живи и зд... Readmore...
  добавен от: Minova Malina
 • Много моля който знае къде се намира Ходжа Ибрахим... Readmore...
  добавен от: Zeliha
 • Добър вечер!Незнам вече как да постъпя с моята сес... Readmore...
  добавен от: Karmen
 • изглежда ходжата е невероятен човек Readmore...
  добавен от: лилия
 • Толкова доволни хора има от този човек. Имам нужда... Readmore...
  добавен от: Паола

ДРУГИ

Интервю с МАГ Вана
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

МАГ Вана:

" Вече 19 години съм отдадена на мисията, за която вярвам , че съм тук на Земята- да помагам на хората!"

- Вие сте едно от най - търсените Магове в страната. Разкажете малко повече за себе си.

- Казвам се Вана. Кръстена съм на моята баба по бащина линия, но родът ми идва от Казахстанските степи, в близост до град Казълорда, на брега на река Сърдаря.Аз съм единствения дипломиран МАГ- - Магистър по леене на метали от Технически университет. Дисциплината се изучава 5 години. Защитила съм Магистърска степен по леене на метали.След завършване на образованието ми в началото на 90- те години заминах с моя съпруг и моя баща да практикувам професията си в град Казълорда, Казахстан в голям обект, болничен комплекс.Желанието ми беше и да посетя далечни роднини от страна на майчина линия.Населението там е предимно с мюсюлманска Вяра.Като млад специалист имаше какво да науча и развия.

- Как придобитите знанието и колко време го практикувате?

- От местните специалисти вниманието ми бе насочено към леене на олово- куршум.Интересна практика ми бе показана и следваше обучение.И двете се оказаха на много високо ниво.

Това е една цяла философия, датираща от векове.Смисълът, който се влага не е просто едно машинално изпълнено действие.Смисълът е да се направи едно предварително общуване с човека в нужда, един по задълбочен разговор за събитията и хората, които предхождат действието, за което е неговото посещение при мен.Търси се причината за това състояние на човека назад във времето, назад в поколенията.Всички тези хора и събития са свързани енергийно , и може да са изминали векове дори, довели до конкретното състояние, в което се намира той в момента и поради което състояние е потърсил моята помощ.

От времето, прекарано тази една година и половина добих и развих професионални си опит и живот. Философията на тези хора е изключително богата и ценна в аспект човешки взаимоотношения : в семейството, хората, които срещаш в ежедневието си....Срещите ни в живота с определени хора никак не са случайни.Те идват , за да ни насочат към конкретни събития, да ни дадат някакъв житейски урок.Всички тези хора и събития са енергийно свързани.Всичко това успях да науча сред тези мили и добри хора.

Характерни за климата там са резките температурни амплитуди и случващите се пясъчни бури.Един ден , както бях тръгнала на разходка в града, към пазара, на който продават различни продукти и много вкусни храни, изведнъж се оказах в такава пясъчна буря.Започна много рязко като едно завихряне на песъчинки във въздуха.Смрачи се. Песъчинките межзаслепяваха.Усещах се странно замаяна.Това беше за някакъв период от време, който не бих могла да определя като продължителност.Може би минути, може би часове.....Изведнъж се огледах, и пред мен видях джудже, облечено с тяхната национална носия.Гледаше нагоре към мен.Говореше ми нещо.....нещо странно......Разбрах от думите му това: " Добре си дошла тук, видя се с близките си, научи каквото трябваше.Сега се върни там, от където дзойде, да помагаш на хората! И така, вече 19 години съм отдадена на мисията, за която вярвам, че съм тук на Земята! Да помагам на хората!

- Какъв е вашия стил на работа?

- Много болка и страдание има по света.Мога да помагам на човек, дошъл при мен с откровение.Хората, които идват при мен са силно изстрадали и вярващи.Освен чисто професионалното ми отношение, влагам и емпатията на която съм способна за всеки отделен човек.При взима среща между мен и човека се създава енергийна връзка, чрез която отдавам нужната енергия.Това е моят стил на работа! Понякога , с някой отделен случай се изчерпвам енергийно, възможно е да се стигне до крайно изтощение.Следва ново зареждане от моя страна сред природата, и отново съм на разположение на хората.

- Какви метали леете ? Комбинирате ли го с леене на восък и как помага това на хората?

- Работи се с олово.Разграничавам се от класическия вариант, който използват бабите.А той е: след като е нагорещено оловото до точка на стопяване се излива в съд със студена вода.При огромната температурна амплитуда се получава отливка, наподобяваща определена фигура.Тази фигура бива оприличавана на " страха" или проблема на пациента.Раздъждава се върху самата фигура и се дават напътствия на човека.Подобна е обработката с восъколеенето.Използвам го в практиката си поради лични усещания за силата на списъка като пречистващ материал.Восъкът има способността да поглъща всички вредни и отрицателни енергии, наслоени в годините, от тялото на човек, от помещение...Така погълнати тези вредни енергии от определено количество восък и пренесени на подходящо място в природата биват разпръснати се Вселената и по този начин се осъществява пречистване. По време на този процес е нужно да бъде спазен ритуал за смирение и покаяние от страна на страдащия човек.

Както казах разграничавам се от класическото леене на куршум.При мен процеса протича по скоро като срещи и разговори с пациента, с който целим да изолираме проблема, довел го до конкретното състояние.Обикновено се свежда до нечия чужда намеса, точно тя се изразява под формата на Магия, Уроки от зли очи.Хората имат доста странни и неприятни усещания, свързани с нарушено здравословно състояние, нарушен сън, депресивни състояния, повишено кръвно налягане.Случват се необясними за самите тях събития, не им се получават начинанията в служебен имличен план.Губят контакт във взаимоотношенията си с децата, изпитват чувство на безтегловност един вид в този свят.Плахи , необщителен, посягат към алкохол и наркотици, с които тотално увреждат организма си.Разпада им се връзката с любимия човек или единия от двамата в семейството изведнъж става и си тръгва и обикновено търси друг партньор.Всичко това е израз на външна намеса, тоест на Магия!Това е точното наименование!Това е, които трябва да се неутрализира! В това се изразява цялостното и комплексно действие, насочено към човека.Целта е дажсе помогне на нуждаещия се! С Божията помощ, тъй като винаги съм казвала, че аз съм само един проводник на Бог! Всички ние сме в неговите ръце!Бог дава всекиму!

- Как хората, които се нуждаят от Вашата помощ биха могли да се свържат с вас?

- Хората, които се нуждаят от моята помощ и подкрепа биха могли да позвънят на тел 0888 184 888 , Вана

Всеки месец ще обявявам дати за определени градове две седмици предварително за личен прием. Също така поради големите разстояния, ако някой желае, може при разговор по телефона и зареждане на Муска или Материя. Мога да пратя с куриерска служба до всеки град или село.Може и извън страната.

Интервюто е проведено и записано с професионалното съдействие на Медия " Зарата Новини"


 

Брой прегледи на съдържанието : 664566