В момента има 120 посетителя в сайта

Последни коментари

 • Много моля който знае къде се намира Ходжа Ибрахим... Readmore...
  добавен от: Zeliha
 • Добър вечер!Незнам вече как да постъпя с моята сес... Readmore...
  добавен от: Karmen
 • изглежда ходжата е невероятен човек Readmore...
  добавен от: лилия
 • Толкова доволни хора има от този човек. Имам нужда... Readmore...
  добавен от: Паола
 • Здравейте!Как мога да се свържа с ходжа Ибрахим? Б... Readmore...
  добавен от: Николина Митева

ДРУГИ

Дарителски център
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 


"ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ ГЕНЕРИРА ЕНЕРГИЙНА СИЛА, КОЯТО СЕ ВРЪЩА ПРИ НАС В ПОДОБЕН ВИД И КОГАТО ИЗБИРАМЕ ДЕЙСТВИЯ, КОИТО НОСЯТ ЩАСТИЕ И УСПЕХ НА ДРУГИТЕ, ПЛОДЪТ НА НАШАТА КАРМА Е ЩАСТИЕ И УСПЕХ." под това мото от 1 юни 2011г стартира една инициатива на Ибрахим Ахмад, която цели да подпомогне макар и незначително нуждаещи се от помощ деца от цял свят.

В края на всеки месец hodja Ibrahim ще дарява част от своите приходи за благотворителност.

Приходите от СМС ВХОД (равняват се на 33% от цената на смс,за съжаление останалото както знаете отива при мобилните оператори),се разпределят за поддръжка и администрация на сайта. По собствено желание администраторите също ще отделят 20% от приходите от смс за дарение.

Всеки месец за да няма обидени на случаен принцип ще бъде избирана различна благотворителна организация при която ще отиват приходите. Отчет за дейността ни ще може да намерите в тази секция в края на всеки месец.


Екипът и Ибрахим Ахмад напомнят, че тази инициатива не цели по никакъв начин да привлича благодетели. Нямаме за цел да извлечем материална облага. Ние не желаем да дарявате при нас каквато и да е сума за дарения. Ако желаете да дарите сума и да помогнете на деца в нужда го направете чрез официалния сайт на UNICEF или някоя друга благотворителна организация.

 

Брой прегледи на съдържанието : 648401