В момента има 62 посетителя в сайта

Последни коментари

 • Много моля който знае къде се намира Ходжа Ибрахим... Readmore...
  добавен от: Zeliha
 • Добър вечер!Незнам вече как да постъпя с моята сес... Readmore...
  добавен от: Karmen
 • изглежда ходжата е невероятен човек Readmore...
  добавен от: лилия
 • Толкова доволни хора има от този човек. Имам нужда... Readmore...
  добавен от: Паола
 • Здравейте!Как мога да се свържа с ходжа Ибрахим? Б... Readmore...
  добавен от: Николина Митева

ДРУГИ

МАРТ 2013

Скъпи приятели, зимния сезон беше тежък за много от нас, най-вече с високите сметки за ток. Дълго време нямах финансовата възможност да продължа своята благотворителна инициатива. При първа възможност обаче, успях да заделя малка част за своите малки приятели в нужда.  Надявам се и занапред да успявам да помагам и най-вече се моля даренията да отиват на правилното място, а не в джоба на някой алчен служител.

За този месец сумата от 50лв (нищожна е наистина) беше дарена по програмата Syria Crisis (децата на Сирия). Продължаващото насилие в страната се отразява на децата и техните семейства. Даренията ще помогнат на Unicef да посрещне част от неотложните им нуждите.

Вече няколко организации се свързаха с нас и попитаха дали не желаем да се включим в тяхната благотворителна инициатива. Опитаха да ни убедят да направим програма, която да насърчава клиентите и посетителите на сайта ни да даряват в техните организации, като така ще направим едно голямо добро. Добро за кого? Добро за техните джобове?

Моето (Ибрахим Ахмад) начално решение за инициативата няма да се промени. По НИКАКЪВ начин тази инициатива не цели да привлича благодетели. Нямам за цел да извличам материална облага. Не желая никой да дарява каквито и да е суми за дарения при мен. Който има желанието да дари безвъзмездна помощ, нека го направи през официалния сайт на UNICEF или някоя благотворителна организация.

Защо избрахме Уницеф отново?

Ние смятаме, че единствената организации с хуманитарна цел, която усвоява и се разпорежда правилно с приходите от дарения е Unicef.

Знаем, че сумата е нищожна, но се надяваме, че дори един човек да следва нашия пример, ние сме  вдъхнали надежда там, където наистина липсва.

 

Брой прегледи на съдържанието : 648289