В момента има 92 посетителя в сайта

Последни коментари

 • Много моля който знае къде се намира Ходжа Ибрахим... Readmore...
  добавен от: Zeliha
 • Добър вечер!Незнам вече как да постъпя с моята сес... Readmore...
  добавен от: Karmen
 • изглежда ходжата е невероятен човек Readmore...
  добавен от: лилия
 • Толкова доволни хора има от този човек. Имам нужда... Readmore...
  добавен от: Паола
 • Здравейте!Как мога да се свържа с ходжа Ибрахим? Б... Readmore...
  добавен от: Николина Митева

ДРУГИ

Не съществува магия

Здравейте, накратко ще изкажа и моята история.

Родителите ми са разделени още след раждането ми. Отгледана съм от майка си.  Връзката им е била повече от 5 години, но рязко след раждането ми всичко се обръща на опаки, нещата между тях не вървят и се разделят. До ден днешен майка ми обвинява своя приятелка, че е направила магия за раздяла.  Причината да мисли че  е тя, е това че баща ми се събира няколко месеца след това с нея, приятелката на майка ми.

И както се досещате, толкова години ми е натяквано как магията ги е разделила, какво силно нещо е тя и как може да развали или оправи живота някому.  Дълго съм се доверявала на думите и, вярвала съм сляпо в магията, винаги ме е било страх от нея. Но вече не!

Наскоро ми се наложи и аз да искам да направя магия на едно момче. Магия за любов както се досещате.  Проблема е че никога не се получи.  Ходих при над 20 врачки, магове и ходжи в продължение на 2 години  Стигнах и до ходжа Ибрахим. За съжаление и той не ми помогна.  Наистина, мнението ми за магията се промени и вярата ми в нея како и страха изчезнаха. За мен вече магията не съществува, това  е една заблуда, един всяващ страх в обществото  мит.  Ако имаше магия, досега все един път щях да имам успех. Но не!!  Ходих при известни от телевизията ходжи, ходих и при непознати, дадох много пари но нищо, едно голямо нищо. Ако имаше наистина магия, то поне веднъж би имала резултат нали?  Аз все още съм отделена от човека ,който обичам и нищо не мога да направя за да си го върна. НИЩОО!!!!

Затова споделям тази статия, за да знаете хора, че магия няма, не съществува. Само ни плашат с нея.

Някой се разделил с друг- ами явно не си допадат, дошъл е момента да го осъзнаят и се разделят.
Някой се разболял тежко и край- мислим че има черна  магия. Ами не, дошло му е времето просто, всеки се разболява, има си съдба. Не упреквайте магията в това.

Друг има сериозни финансови проблеми и обвиняваме отново магията, а не можем да разберем, че в живота има и трудни моменти, явно изпитание за нас.

Просто всичко е една голяма измислица.Като дядо Коледа, баба Марта и т.н…

Разберете, не искам  с тази статия да петня името на ходжа Ибрахим или другите ходжи. Просто казвам, че аз се уверих че магия няма.  Ако се замислите и вие ще се уверите че съм права. Ако наистина имаше магия, светът щеше да е друг.

 

Ако имате интересна история свързана с магията, която искате да споделите с останалите може да я изпратите като имейл на  Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. и ние ще я публикуваме в тази секция. Имената от разказите ви, както и всякаква информация разкриваща вашата самоличност ще бъдат променени с цел да се запази вашата анонимност.

 

Брой прегледи на съдържанието : 648321