В момента има 34 посетителя в сайта

Последни коментари

 • Добър вечер Ходжа Ибрахим ,Мечтая да сме живи и зд... Readmore...
  добавен от: Minova Malina
 • Много моля който знае къде се намира Ходжа Ибрахим... Readmore...
  добавен от: Zeliha
 • Добър вечер!Незнам вече как да постъпя с моята сес... Readmore...
  добавен от: Karmen
 • изглежда ходжата е невероятен човек Readmore...
  добавен от: лилия
 • Толкова доволни хора има от този човек. Имам нужда... Readmore...
  добавен от: Паола

ДРУГИ

Моята среща с магията за любов

Здравейте Ибрахим, пише ви ..... В  знак на благодарност реших да напиша една история, която да публикувате в сайта ви. Моля да скриете имената и имейла ми преди да я публикувате. А ето и историята:

На 42 години съм, човек който доскоро твърдо не вярваше в магията. Мислех че всичко е една измислица за пари, че няма такава сила, която да раздели или събере две души, да обърне живота им наопаки или да го направи по-хубав. Но ето и историята която ме накара да вярвам в магията и да изпитам нейната и добра и лоша страна.

Бях щастливо омъжена  12 години, всичко в семейството ми беше прекрасно, мъжът ми бе добър и мил човек, обичаше ме, правеше всичко за мен и семейството ни. Нямахме деца, но не поради някаква здравословна причина, а просто още не бяхме решени на тази стъпка.

И изведнъж както всичко между нас вървеше като в приказка, изведнъж се появи друга жена в живота му. Той ми споделяше всичко. Сподели ми как са се запознали на някаква бизнес среща, как няколко срещи след това започнал да изпитва силно привличане на което не могъл да устои, как започва да мисли постоянно и само за нея и нищо друго за него няма значение. Сам ми каза че се съмнява че му е направила магия за любов. Но може ли един 40 и кусур години мъж да вярва в магия за любов?  Говорихме, мислехме как да спасим брака си, той осъзнаваше че нещо не е наред и е против неговата воля и ще развали връзката ни, но привличането беше по силно от нас.  Аз намерих тази жена, опитах да и обясня,  че няма място в живота ни, казах и да остави мъжа ми на мира, а тя само се изсмя и каза че съм бита карта. С две думи направих всичко по силите си за да спася брака си, но уви, месец след това мъжът ми се прибра и от вратата ми съобщи новината, че се изнася.  Опитах пак да поговоря с него, но вече не беше същия, държеше се студено с мен, каза че толкова години се е лъгал че ме обича и че най-после е осъзнал какво е любов, след като е срещнал тази жена.. Тя го спечели, а аз останах сама със разбитото си сърце. Тогава седнах и си направих равносметка и осъзнах че ей така, за месец време човек не променя чувствата които е изпитвал повече от 10 години. Освен това и мъжът ми повтаряше в началото как всичко е против волята и желанието му и колко иска да спаси връзката ни, но не може да надделее това привличане към другата. Въпреки че не вярвах в магията, се запитах дали наистина нямаме направена такава, защото всичко беше толкова внезапно и нереално, че друго нормално обяснение не можех да намеря.

Срам не срам, един ден се хванах за ръка с една моя приятелка и отидохме в циганската махала, тази до кв.Овча купел  да търсим някаква гледачка за която разбрахме от бабите в квартала. Не вярвах че циганите могат да са толкова дружелюбни, толкова учтиви, упътиха ни, едно момче направо ни доведе до дома на бабата. Влезнахме и тя ни каза да изчакаме да направи по кафе за да ни гледа.  Започна да гледа първо на моята приятелка, каза и доста неща които предстоят да се случат, пътувания в чужбина, нова любов и т.н. На мен, още с поглеждането в чашата ми каза – имаш скъп човек който е разделен на две с магия. С единия крак е при теб, с другия е на друго място. Нещо му е направено и ще се разделите. Тя не знаеше че вече сме разделени.  Аз и обясних какво се е случило между нас и я помолих да помогне, тя ми каза че не се занимава с магия и ме посъветва да намеря ходжа който да развали магията. Защо ходжа попитах, тя каза че ходжите владея магията по добре и знаят как да развалят. Дадохме по 20лв, по наше усмотрение, жената не ни е искала нищо и си тръгнахме.

Потърсих в интернет ходжа и от многото се спрях на ходжа Ибрахим. Знам че ще прозвучи като реклама, понеже пиша в неговия сайт, но аз съм благодарна на този човек и по този начин само мога да изкажа благодарността си. Написах му цялата си история, като му обясних всичко с подробности. Не след дълго той ми отговори че най вероятно е направена магия за любов на мъжа ми от жената която ми го отне. Каза ми, че магията не може да бъде развалена ако не намерим нейната материя, но можем да я неутрализираме с друга магия, отново магия за любов насочена към мен и него, така че другата да няма повече влияние над мъжа ми. Понеже нищо не ми е ясно му казах да прави каквото реши за най добре. След седмица ми изпрати едни неща с указания за прилагането на магията. Каза ми да чакам да минат 40 дни за да е ясен резултата от магията.

Още на втората седмица мъжът ми се появи на вратата. Решил да дойде да ме види как съм, да се извини за грубите думи от последния път и да поговорим. Седнахме, поговорихме и каза колко съжалява за нещастието, което ми е причинил. Каза ми колко ме обича и че всичко което изпитва към онази жена е силно привличане на което не може да устои. Поговорихме  доста и той си тръгна, отново при оная. Вече мислех че и магията няма да ми помогне, защото и с нея не постигнах никакъв успех.

Още няколко пъти идва мъжът ми на гости, като последния път остана у нас, понеже другата била във Варна за няколко дни. Не знам дали заради липсата на оная пикла  или от действието на магията, но чувствата му към нея изчезнаха така както се бяха появили и мъжът ми повече не се върна при нея.  Тя се върна след няколко дни от командировката, звъня му да се прибира при нея, но той не пожела да отиде повече там. Виждат се често на работа, но той вече не изпитва нищо към нея. Изглежда вече го нямаше онова привличане като преди. Той си стана същия и отново сме заедно. Сега  плануваме детенце и ако всичко е наред 2015 ще станем тричленно семейство.

Ей така между другото пак отидох при онази циганка да ми гледа. Този път ми каза все хубави неща които се надявам да ми се случат. Ако станат нещата обещавам да напиша история и за нея.

Аз съм благодарна от цялото си сърце на ходжа Ибрахим за съветите и разбирателството, което прояви, за помощта която ми оказа в този труден за мен момент. За това че ми даде надежда и сила да продължа напред. От него научих, че много хора правят магия за да причинят зло, да развалят семейства. Знам че всичко се връща един ден и те ще бъдат наказани. Знам че и аз съм виновна пред бог затова че пожелах да се съберем с мъжа ми с магия, но съм готова да понеса последствията само и само да спася брака си. За мен няма нищо по важно от него и ако трябва да горя в ада за това , то нека е така.

Статията е публикувана с изричното съгласие на автора . Използването и в други сайтове без наше съгласие е в разрез с българското законодателство!

Ако имате интересна история свързана с магията, която искате да споделите с останалите може да я изпратите като имейл на  Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. и ние ще я публикуваме в тази секция. Имената от разказите ви, както и всякаква информация разкриваща вашата самоличност ще бъдат променяни с цел да се запази вашата анонимност.

 

Брой прегледи на съдържанието : 661284