В момента има 16 посетителя в сайта

Последни коментари

 • Добър вечер Ходжа Ибрахим ,Мечтая да сме живи и зд... Readmore...
  добавен от: Minova Malina
 • Много моля който знае къде се намира Ходжа Ибрахим... Readmore...
  добавен от: Zeliha
 • Добър вечер!Незнам вече как да постъпя с моята сес... Readmore...
  добавен от: Karmen
 • изглежда ходжата е невероятен човек Readmore...
  добавен от: лилия
 • Толкова доволни хора има от този човек. Имам нужда... Readmore...
  добавен от: Паола

ДРУГИ

Разваляне на черна магия

Здравейте, сега да ви разкажа мойта история. Аз съм възрастен човек вече гоня 50те. От младеж имам проблеми както в любовта така и в живота. Все не ми вървеше,все трудно се оправях в живота. Никога не съм мислел че може да има намеса с магия която да пречи на живота ми. Някой ме прокле ли, завидя ли ми не знам но факт е че всичко в живота ми е наопаки. Много труд положих и все нищо не постигах. Един ден докато се разхождах в една градинка ме срещна една от ония циганките знаете ги дето се натискат да ти гледат на ръка. Дойде при мен и вика ела да ти гледам на ръка. Аз и казах че не вярвам в тези работи, нямам пари и не искам да ми гледа. Тя каза пари няма да ти искам, дай си ръката, ако ти позная ще ми дадеш каквото сърце ти дава някога като се срещнем пак. Отказвах няколко пъти но тя беше много досадна и и дадох ръка да ми гледа. Каза ми доста неща които незнам как може да знае човек който не ме познава. Каза също че имам и направена магия която да ми пречи в живота. По точно родово проклятие ли там как му казват не знам, но магията е направена на рода ни и сега аз страдам от нея. Викам си айде сега ще каже дай пари за разваляне, но тя не, каза ми като се прибереш започваш всяка сутрин по няколко капки урина да пиеш. Урината гони магията и скоро ще се изчистиш. Разделихме се и скоро след това се прибрах в дома си. Смешно ми се стори това да пия урина и не го направих. Мина много време но нещата при мен все се получаваха наопаки, все проблеми и неуспехи. Един ден се сетих за циганката докато отново минавах през градинката и се зарекох като се прибера да направя това което ме посъветва. Прибрах се и срам не срам, отделих малко урина в една чашка и с погнуса я изпих. Нищо не се промени. Няколко дни правих този ритуал да го нарека, сутрин и вечер, докато един ден започнах да чувствам живот в себе си, енергия, желание за победа. Някак се освободих от нещо мрачно в мене. Приятелите ми виждаха огромна позитивна промяна в мен. Започнах да се срещам с жени, получавах все по често похвали в работата си, увеличи се заплатата ми и все хубави неща които преди сякаш бяха в застой. Дали от урината, дали всичко е било в главата ми не знам, но знам че сега съм много по-добре от преди, по-жизнен, по-уважаван. Така и попаднах в този сайт, търсейки някой ходжа да ми каже дали е възможно да съм премахнал това влияние над мен с ритуала с урината. Дали все още имам магия или най после съм освободен от нейната черна орисия. Ако наистина урината е пречка за магията, то нека това се разпространи, защото много хора не могат да си позволят да плащат за разваляне на магия. Аз не съм спрял ритуала си и всеки ден сутрин и вечер пия по няколко капки. Вярно вкуса е странен и не е много приятен, но магията да не би да е за предпочитане?

Надявам се с тези няколко реда да помогна и на някой друг да се оттърве от оковите на черната магия.

Благодаря и на ходжата за хубавия сайт, където можем да споделим такива истории, които все на някой ще са от полза.

Статията е публикувана с изричното съгласие на автора . Използването и в други сайтове без наше съгласие е в разрез с българското законодателство!

Ако имате интересна история свързана с магията, която искате да споделите с останалите може да я изпратите като имейл на  Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. и ние ще я публикуваме в тази секция. Имената от разказите ви, както и всякаква информация разкриваща вашата самоличност ще бъдат променяни с цел да се запази вашата анонимност.

 

Брой прегледи на съдържанието : 661265