В момента има 17 посетителя в сайта

Последни коментари

 • Добър вечер Ходжа Ибрахим ,Мечтая да сме живи и зд... Readmore...
  добавен от: Minova Malina
 • Много моля който знае къде се намира Ходжа Ибрахим... Readmore...
  добавен от: Zeliha
 • Добър вечер!Незнам вече как да постъпя с моята сес... Readmore...
  добавен от: Karmen
 • изглежда ходжата е невероятен човек Readmore...
  добавен от: лилия
 • Толкова доволни хора има от този човек. Имам нужда... Readmore...
  добавен от: Паола

ДРУГИ

В

Вана - влизаш ли насън в много гореща вана, ще преживееш обида и оскърбления, ще се нервираш. Това от което си изпитвал удоволствие ще ти донесе неудоволетворение и досада. Ако влезеш пък в много студена вана, означава неудоволетворение от себе си и работата, досада и неприятни усещания. Но ако водата е с приятна температура, умерена - на добро е! Ще имаш спокойни, благоприятни и умерени дни.

Варено месо - загуба. Варена риба - неприятности.

Вафли - Ако младо момиче сънува че яде вафли, означава че е много претенциозна в избора си на бъдещ партньор. Ако млада жена сънува че прави вафли, е знак за дълъг и щастлив семеен живот с мъжа, който е избрала.
Ако мъж сънува вафли, е знак за бъдещ, дълготраен успех.

Ведро - празно ведро-неуспех, загуба или лъжа. Ако е пълно - голяма печалба и успех

Вежди - ако те сърбят - срам от нещо, сънуваш ли се с изписани вежди по- нагласени и хубави от твоите, не е на хубаво. Пази се от загуба на приятелство, на уважение сред обществото. Но въпреки тези неуспехи ще имаш успех сред жените /мъжете/. Ако нямаш вежди - ще ти се случи точно обратното.

Везни  - ако държиш в ръцете си везни - не се колебай, а започни нещо ново и ще спечелиш. Везни изобщо - ще вземеш важно решение.

Великан - Ако видите великан в съня си, е знак за борба между вас и конкурентите, което може да се окаже голяма пречка в живота ви. Също така, гигантът може да е символ на чувство или обстоятелство, което доминира над вас.

Венец - носиш ли насън венец - чака те ненестабилно бъдеще.На главата си ако имаш венец - чака те една година нещастна любов.Гледаш или избираш венец - не слушай хорските приказки, а се вслушай в сърцето си. Ако виеш венец - празни обещания.

Вени - Ако видите своите вени в съня си, означава че сте защитени от клевети.
Ако сънувате че вените ви кървят, означава че ще преживеете голяма тъга.
Ако вените ви са подути означава че се страхувате да вярвате на някой.
Веранда

Верандата представлява личността ви, лицето ви пред общността, фасадата ви и как изглеждате в очите на останалите. Обърнете внимание на състоянието й и големината й. Ако например сънувате заградена веранда, означава че имате склонност да се изолирате от останалите и обичате да се усамотявате. Ако сънувате отворена веранда, е знак за вашата отворена и дружелюбна природа.

Верига - носиш ли верига - тежък труд. Вързан ли си с верига - ще се жениш. Дрънкат ли вериги - ще чуеш празни приказки.

Весел   - Ако сънувате че сте весел или във весела компания, предвещава време на приятни запознанства и доходни занимания.

Вина - Ако сънувате че се чувствате виновни за нещо, отразява начина, по който приемате успехите и паденията или способностите и неспособностите си. Може да чувствате, че са подценили възможностите ви или че сте разочаровали някой друг. Освен това, вината е символ на дълго сдържаните и негативни чувства, които може би таите в себе си.

Вино   - ако пиеш определено количество вино /с определена мярка/- чака те благополучие, материална придобивка. Ако виното е червено - ще узнаеш неприятна истина.Ако е черно - ще те налегне скръб. Ако разлееш вино - ще имаш разходи.

Височина -   ако се катериш на високо /нагоре/, качваш - трудно успешно издигане в живота. Ако гледаш от височина - ще се издигнеш в кариерата, ще се сбъдне твоя мечта.

Вишни -   ако ядеш вишни - ще имаш доста грижи по нещо. Ако береш вишни или откъсваш вишня - оскърбление от някого.

Вкочаненост -   Ако сънувате че сте вкочанени, означава болест или не добро здравословно състояние.

Владика -  пази се от нечие лукавство.

Влак -  aко чакаш влак на гара или го гонишще настъпи объркване, влошаване в личните ти отношения.Ако пътуваш с влак - нещо желано от тебе няма да се сбъдне и някой ще те измами. Ако си изпуснал влак - пълен провал на плановете ти.

Влечуги -  ако сънуваш змей - предстои ти среща с хора от по-висок ранг, съдия или шеф или скорошно забогатяване, печалба и напредък в делата ти. - сънуваш ли змия, не е на добро. Ако тя се е свила на кълбо или се гърчи - пази се от преследване, неприятности, болести и нови врагове. Ако просто сънуваш змия - пази се от женски клюки и клевети. Ако пък размажеш или унищожиш змия или гущер - на доро е! Ще тържествуваш, ще победиш враговете си. Можеш смело да вървиш напред и се бори до край! - ако сънуваш ламя, динозавър, големи гущери или подобни влечуги - бъди нащрек! Обкръжен си от злонамерени хора и лицемерно приятелство.

Вода - чистата вода е щастие, радост и сполука. Мътната вода - неприятности и проблеми. В студена вода ако газиш - проблеми в службата. Ако пиеш топла вода - скръб. Течаща вода - очаква те път. - тези, които често сънуват вода или неща свързани пряко с водата са склонни към хрема, студенокръвни и доста флегматични. - ако си болен и сънуваш бистра изворна вода, на добро е. В скоро време ще възстановиш силите и здавето си. Ако пък сънуваш мръсна вода в извор или поточе, пази се, дебне те болест и безсилие. - ако вадиш чиста и бистра вода от кладенец, а си ерген, това е знак,че скоро ще се ожениш за хубава и имотна жена. Ако извадиш от кладенеца мътна вода, бъди внимателен, не е на добре. Може да се разболееш или да скърбиш за нещо, което е важно за теб. - ако даваш на някого да пие чиста вода, той ще получи подкрепа от теб. - видиш ли насън как пресъхва вода,извор, кладенец или нещо подобно, не е на хубаво. Очакват те беднотия и неприятности от всякакво естество. - ако сънуваш да извира вода оттам където друг път не е имало вода, в скоро време ще се обремениш с нови грижи, проблеми и тъга. Ако си пил или си си налял от тази вода, неприятностите и грижите ти няма да те напуснат скоро, ще попаднеш в труден период от живота си. Но ако този извор пресъхне, мъките и лошотиите ще се премахнат от теб както са дошли. - пиеш ли насън топла вода, пази се от неприятели и преследване, от оскърбления. Колкото по-топла е водата, толкова неприятностите ти ще са по-големи. - ако насън се опитваш да пренесеш вода в плат, счупен съд, дреха или нещо, с което всъщност не може да се носи вода или е много трудно, пази се от измяна, заговор срещу теб. Пази се от кражба и подлост. - ако заравяш някакъв съд с вода в земята, голяма опасност те грози! Пази се от разорение и конфликт с обществото около теб! - подават ли ти пълен съд, чаша или др.с вода, предстои ти скорощна женитба, годеж или обвързващо интимно приятелство. - ако в съня си разлееш или залееш къщата си с вода, бъди внимателен и предпа злив, защото това вещае мъка, загуба и неочаквани проблеми. Колкото количеството на водата е по- голямо, толкова по-големи ще са проблемите ти.

Воденица -   застой в живота, скука и тъга. Не предприемай нищо.

Водно конче -  Ако видите водно конче насън, то символизира промени. Също така може да означава, че нещо в живота ви няма да стане точно така, както сте си го планували.
Ако сънувате че ядете водно конче, че сте се посветили на някаква кауза толкова мнго, че рискувате да нараните своите собствени чувства или тези на хората около вас, които ви обичат.

Водопад -  голяма придобивка, успех.

Войник -  ще трябва в скоро време да положиш много усилия и труд за нещо.

Войска -   внимавай,пази се от огън или пожар.

Вол -   ще се наложи да работиш много,но може и да не е за собствено благополучие. Ако сънуваш бели волове - очаква те важно събитие в живота.

Восък -   радост. Ако го лееш, претопяваш - ще получиш пари.

Врабче -  врабчета изобщо-запознанство,новост. Хванеш ли врабче - ново интимно приятелство. Гониш ли врабче и не можеш да го хванеш - ще преживееш раздяла с приятел. Ако насън чурулика врабче - ще се сбъдне твое отдавнашно желание.

Враг -  ако видиш някой твой враг - ще отминеш големи неприятности и кавги. Ако прегръщаш или целуваш врага си насън-на хубаво е,ще се сдобриш с приятел или ще за твърдиш още повече старо приятелство.

Враждебност
-   Ако сънувате че някой е враждебен към вас, означава че трябва отново да премислите някаква ситуация, както и моралните си възгледи.

Врана -  вещае неприятности, болести, мъка и проблеми, които могат да имат лош край.

Врат -  вратът е символ на власт, богатства, почести. - ако висшестоящ човек види в съня си, че врата му е по-дебел, но без да е неприятен и грозен - на хубаво е! Ще чуе много добри известия и ще изпита удоволствие от работата си. Ако този сън се сънува от обикновен човек, означава забогатяване, издигане в обществото с почести и признание. - ако сънуваш тънък и измършавял врат, не е на добро. Ще паднеш от високо, ще се провалиш в работата и сделките. Ще преживееш неуважение, загуба на имот и приятелство. - ако някой те души, стиска или е вързал врата ти, внимавай, лошо предвещание. Ще бъдеш принуден да се подчиниш на нещо с грубост и насилие. Враговете ти ще тържествуват над безсилието ти! - ако видиш, че на врата си имаш повече от една глава - ще се сдобиеш с власт, почести и много сила. - ако някой ти отсича врата - загуба на човек от семейството и на имтотите. - ако насън са те осъдили на смърт чрез обезглавяване - не се притеснявай, ще се отървеш от проблемите си. Но ако този сън е видян от търговец, банкер, земевладелец, изобщо от бизнесмен - внимавай, вещае провал и неочаквани трудности в работата! - ако ти отсекат врата, но въпреки това си останал жив - много е добре! Дерзай, ще успееш в това, което си започнал в работата и в личния живот!

Врата -  видиш ли врата или ако я отваряш/затваряш/-очаквай гости. Ако вратата е заключена и не може да се отвори-ще имаш неприятности или проблеми в службата. Ако гори вратата на къща - ще има смъртна загуба.

Вретено -  късмет, голяма любов и чудесни преживявания.

Всекидневна -  Ако сънувате, че се намирате във всекидневната, представлява имиджа който имате пред останалите и начина, по който подхождате към живота. Всекидневната още символизира начина, по който вие самите възприемате себе си.

Вулкан -  вещае големи промени, които могат да преобърнат изцяло живота на човек, но свързани с много трудности и изненади.

Възкачване -  хубави преживявания,свързани с радост и големи постижения в живота. Възкачваш ли се на небето - от хубаво ще ти досади.

Възкресение -   ако възкръсваш насън - нови планове, нов път в живота, ведрост и успех.

Вълк -  видиш ли вълк - радост за врага ти или ще срещнеш приятел. Ако те гонят вълци - ще имаш неприятности и кавги с непознати или със съседи. Бял вълк - високопоставен приятел ще ти помогне за решението на твой проблем.

Вълна -   ще ти се наложи да работиш усилено и ще получиш положителни резултати. Ако влачиш /чепкаш/ вълна - очаква те подарък, придобивка. Ако вълната е черна - ще поемеш тежка отговорност.

Вълнение -  Изразявайки вълнение в съня си обикновено е начин да изразите чувства, които в реалния живот не показвате. Това е по-добрия начин да се справите с тези чувства, вместо да ги трупате в себе си.

Върба -  добра вест. Държиш ли върбово клонче, ще те обсипят с почести и внимание. Плачеща върба ако видиш или седиш до нея - ще плачеш.

Въшки -   ще получиш или ще спечелиш пари или ще се избавиш от нещастие и зло. Ако сънуваш, че въшки има някой, друг означава глад, недоимък за теб, а богатство за други.

Вятър -   ако е силен - разправии, неприятности, но за кратко време. Тих вятър,полъх- ще преживееш нещо приятно, удоволствие.


 

Брой прегледи на съдържанието : 668059