В момента има 20 посетителя в сайта

Последни коментари

 • Добър вечер Ходжа Ибрахим ,Мечтая да сме живи и зд... Readmore...
  добавен от: Minova Malina
 • Много моля който знае къде се намира Ходжа Ибрахим... Readmore...
  добавен от: Zeliha
 • Добър вечер!Незнам вече как да постъпя с моята сес... Readmore...
  добавен от: Karmen
 • изглежда ходжата е невероятен човек Readmore...
  добавен от: лилия
 • Толкова доволни хора има от този човек. Имам нужда... Readmore...
  добавен от: Паола

ДРУГИ

Г

Гадене - Ако сънувате, че ви се гади, означава че страдате от проблем или сте в ситуация, която ви е противна и се опитвате да я избягвате.


Гайда  - чуваш ли гайда или ако свириш на нея - веселие или добри новини.


Гараж - Ако сънувате, че вие сте в гараж, означава период на бездействие и мързел в живота ви. Може би имате чувството че нямате упътване и дирекция към постигането на целите си.
Ако сънувате, че вкарвате колата си в гараж, е знак за сигурност и стабилност, постигнати благодарение на постиженията и усилията ви.
Ако сънувате, че отваряте вратата на гараж, означава че вече сте взели решение по някакъв въпрос. Може би сте решили по какъв път да поемете към постигането на целите си. От друга страна, ако затваряте вратата на гаража, означава че отлагате постигането на целите си заради другите около вас.


Гарван   - ако грачи-предвещава загуба. Виждаш ли го-пази се от неприятности и от нов неприятел. Лети ли гарван-смърт,опасност сред близки. Ако прехвръкне над теб-грози те опасност. Убиеш ли гарван-ще тържествуваш и ще победиш най-големия си враг.


Гащи -  ако шиеш гащи - чакай подарък.


Генитали   - Ако сънувате вашите гениталии, представляват вашето отношение към секса и мъжкото и женското начало. Също така са свързани с обвързването и удоволствието.


Герой  - Ако сънувате че вие сте герой, е символ на вътрешните ви слаби и силни места. Може да означава че смело се изправяте пред тайните на вашето подсъзнание.


Гимнастик - Ако видите гимнастик в съня си е символ на живостта, силата и грациозността.


Гимнастически салон - Ако сънувате, че сте в гимнастически салон или фитнес, означава че трябва да приложите и използвате знанията, които сте научили от всекидневния си живот.


Глава -ако главата ти е голяма-вещае недоимък и бедност. Глава с много коса /кос- мата/-скръб. Остригана глава или ако я миеш-ще премахнеш грижите от себе си. Сечеш ли глава-ще победиш враговете си. Отсечена глава-ще премахнеш или някой ще премахне твой скрит враг. Глава агнешка- добра вест. - видиш ли главата си много голяма в каквато и да е форма - ще пожънеш успех над враговете си, предстои ти издигане в общественото положение, спечелване на дело, успешен бизнес с почести. - ако си болен и сънуваш този сън - пази се от внезапно влошаване на състоянието или от треска. - ако главата ти е по-малка и лека, означава омраза, безсмислици, обиди и безсилие. - ако се видиш насън с мургава глава, с чалма или нещо екзотично - очакват те пътешествия в далечни страни и успешно приключване на твоите дела /настоящи и предстоящи/. - ако видиш собствената си глава отсечена - за хора живеещи под властта на другиго, означава свобода; за болните - оздравяване, за задлъжнялите отстраняване на дълговете, за скърбящите - утешение и покой. Изобщо този сън предвещава победа на добрите сили над лошото. - ако главата ти е отсечена от познат, приятел или роднина - ще си поделите благополучията и радостта. - ако дете ти отрязва главата - пази се от болест! За бременна жена - ще роди момче,а съпругът й е в смъртна опасност. - ако гърлото ти е прерязано с нож - скандали и неприятности. Ако приятел ти прерязва гърлото - измяна от страна на приятел, ако е някой непознат - непочтеност от непознат. - ако ти режат главата заради вярата ти - на добро е. Ще те уважават с почести и благоденствието ще ти бъде спътник! - ако се сънуваш въоражен, с доспехи или униформен и ти отсичат главата - ще получиш повишение /назначение/ с голяма изгода за теб. - сънуваш ли, че ти отрязваш нечия глава - ще победиш враговете си и ще заздравиш служебното си положение. - видиш ли се с глава на животно /лъв, вълк, котка .../ - предвещава добро! Ще пожънеш добри успехи във всички желания, ще победиш враговете си и ще се радваш на голяма любов в семейството. - ако главата ти е отрязана и я държиш в ръцете си - загуба на член от семейството. Ако си ерген - на добро е! - украсяваш ли си главата с нещо - успех във всичко! - сънуваш ли се с наклонена глава /на една страна/ - ще преживееш унижение, провал или голям срам.


Главня - ако носиш запалена главня - благополучие.


Глад - ако ти е гладно насън-очаквай гост.


Глас - чуваш ли глас-слушай напътствията и съветите на близки и приятели. Много гласове-вещае добро разположение и самочувствие. Приятен мъжки глас- придобивка и хубава новина. Силен мъжки глас-материално благополучие. Женски глас- клюки, на които не трябва да обръщате внимание. Женски напевни гласове-дошло е време за отмора и почивка, но не се увличай. Глас приятен и сладък - добра вест.


Глезени - ако сънуваш глезените си красиви - радост, сполука или успешно пътуване. - ако глезените ти са подути, подпухнали, болни или отрязани - не е на добро! Загуба, провал, болест на добър приятел.


Глиган - Ако видите глиган в съня си, означава че трябва да погледнете в себе си за отговорите на въпросите си, за тайните ви и на тези около вас.

 

Глина - копаеш ли глина - ще получиш пари. Месиш ли я-неуспех в нещо или ще се разболееш в скоро време.


Глисти - бъди предпазлив и внимавай при обществени изяви и дейност.


Глобус - очаква те далечно пътешествие.


Глух - ако си глух или недочуваш и нещо подобно - пази се от болест.


Гмуркач - Ако видите гмуркач в съня си, означава че имате способността да се ровите надълбоко и да достигнете подсъзнанието си. Търсите вътре в себе си за отговорите на въпросите си. Време е за себе опознаване и интроспекция. Трябва да стигнете до дъното на някаква ситуация.


Гнездо  - веселба вкъщи, а ако не си женен - женитба или годеж. Ако в гнездото има нещо- новост и по-добра работа. Празно или запушено с тяло гнездо - пази се от загуба. Гнездо пълно с яйца или птиченца - добро запознанство, нов приятел или ще създадеш семейство. Намериш ли гнездо-радост и благополучие. Гнездо с птици-сполука и добро за семейството ти.


Гной  - изобилие.


Гняв - Ако сънувате, че сте разгневени , означава че вашия лош нрав и негативни изблици могат да причинят загубата на добър приятел. Ако виждате други разгневени хора в съня си, означава лош обрат на нещата в бизнеса и личния ви живот. Ако сънувате, че вашата половинка е разгневен/а, означава че може би преминавате през период на съмнения и неразбирателства.


Говедо - Ако видите говеда в съня си, означава че трябва да имате едно на ум в някаква връзка или ситуация. Ако видите стадо говеда, означава че ви липсва индивидуалност. Обикновено вървите със стадото и приемате каквото е модерно и общоприето.


Говор - ако е ясен-ще имаш нова придобивка.


Гора - виждаш ли гора - ще имаш трудности при взимане на служебно решение. Ходиш ли в гора - ще се колебае при взимане на важно решение. Луташ ли се из гората - трудности.


Гордост - Ако сънувате себе си горд, означава че ще трябва да се изправите срещу атака и да отстоявате позициите си. Ще бъдете предизвикани. Ако сънувате че други в съня ви са горди, означава че скоро ще бъдете приети или поканени в група или проект.


Горещо - ядеш ли горещо или се опариш - ще те озлоби и наскърби нещо.


Горила - Ако видите горила в съня си, означава че може да сте твърде необуздани в начина по който се държите. Може би компенсирате за сковаността и резервираността в реалния ви живот. Също така горилата символизира примитивните ви импулси, дивата ви природа и потиснатата сексуална енергия.


Горчивина - горчиви плодове ако ядеш - очаква те неуговорена среща.

Горчица - Ако сънувате горчица е знак за успех и щастие.
Ако сънувате че ядете горчица, означава че горчиво ще съжалявате за нещо, което правите в момента.


Горя  - ако сънуваш, че дрехите ти горят, не е на добро, означава, че ще се ядосваш, ще имаш проблеми в отношенията си с приятели, които ще прераснат в конфликт. - ако видиш насън, че някой от пръстите ти гори или е изгорен /червен, подут от изгаряне/ - ще бъдеш обект на силна завист. - ако сънуваш свещ или огън бързо да изгарят, означава, че децата ти ще се радват на щастие и ще са грижовни към своите родители. Ако бременна жена сънува този сън, означава, че раждането й ще е леко и бебето й ще е здраво. - ако сънуваш, че горят житни класове - не е на добро, предвещава, бедност, глад и беди. Ако все пак при пожара житните класове останат незасегнати от огъня - ще имаш добра реколта, успех в работата.


Гости - имаш ли или ти идват гости - чака те път.


Готвене - готвиш ли - ще преодолееш грижите си бързо и лесно.


Град - ако сънуваш някой град или го виждаш на карта,от високо или нещо подобно- имаш неосъществени блянове и трябва да промениш нещо в живота си.


Градина - радост


Грах - ядеш ли грах - обида от някого. Растението грах - ще си свидетел на кавга.


Гребен - ще имаш успех при осъществяване на важна цел в живота.


Гребло - чака те тежък труд.


Грейпфрут - Ако видите или ядете грейпфрут, е знак за добро благоразположение и свеж начин на мислене. В момента преживявате духовно извисяване и се освобождавате от лоша енергия.
Ако видите дърво в грейпфрути в съня си, то символизира вашите таланти, вярвания и принципи. Може също така да представлява плодовете на вашия труд.

Гривна - пази се да не преживееш неудобство или срам.


Гроб - отворен гроб-ще те поканят на някакво събитие. Засипваш ли нечий гроб-очаква те болест. Лежиш ли в гроб-ще се сбъдне твое желание, - ако някой сънува, че копае гроб или прави надгробен паметник, гробница, означава, скорошна женитба или раждане на нов член на фамилията. Ако гробът се разпадне /развали/ - не е на добро, предвестник е на болести и мъки за някого от семейството. - ако се видиш насън погребан или да лежиш в гроб, означава, че ще имаш неочакван късмет и ще получиш много богатства. Ако гробът ти е покрит с пръст, то колкото е повече пръстта, толкова ще са по-големи богатствата, които ще получиш. - ако си жив в гроба - не е добър знак, означава, че животът ти няма да е лек и често ще имаш трудности и проблеми. - ако сънуваш погребение или, че стоиш пред гроба на някого /приятел, роднина/ - добре е за този, който е сънувал този сън. Богатства и успехи.
Гробище - ще получиш писмо отдалеко.


Грозде - ако ядеш бяло грозде-ще си имаш де те. Черно грозде-ще имаш грижи. Червено грозде-ще чуеш истина.Много гроздове или лозя с бяло грозде-радост. Береш ли грозде ще се разделиш с някой.Купуваш ли грозде-приятно ново запознанство.

Гръб - ако гледаш гърба си насън - пази се от тежки и трудни старини. - ако гърбът ти е с рана или пречупен - не е никак добре! Враговете ти ще тържествуват над теб. Ще ти се подиграят лошо.

Гръден кош - Ако видите гръдния си кош насън, той символизира самочувствие, печалба и стабилност. Също така обаче може да означава че сте опасно заплашени от нещо. Може би разчитате прекалено много на интуицията си и собствените си разсъждения. Трябва да се вслушвате по често в това, което ви казват околните.
Ако сънувате че се биете по гърдите означава че ще постигнете нещо много важно с което ще се гордеете.


Гръм - гръм със светкавици - предизвестие или неприятна изненада .


Гъба - отровна или дървесна гъба - внимавай със здравето си.


Гъби - плодородие, успех.


Гъдел - ако те е гъдел или те гъделичка някой - ще плачеш.


Гълъб - лети ли гълъб-радост в семейството. Хванеш ли гълъб-очаква те женитба или загуба. Галиш ли гълъб-годеж. Кацне ли на рамото ти-среща с добър приятел. Умрял гълъб-ще загубиш приятел. Имаш ли гълъб или гълъбарник-ще имаш гости.


Гърло - Ако видите гърлото си насън, символизира възможността ви изразявате себе си и да изказвате собствените си идеи и мисли.
Ако сънувате че имате възпалено гърло, означава че имате проблеми с това да изразите истинското си мнение. Може би се чувствате заплашени ако го направите. Също така обаче, съня може да иска да ви подскаже да преглътнете гордостта си.


Гърне - злополука или нещо ще се повреди.


Гъсеница - Да видите гъсеница в съня си, означава че се намерите на такъв етап в развитието си, на който сте на правилната права, но без да сте постигнали все още целите си.


Гъска - Ако видите гъска в съня си, тя символизира плодородието и майчината обич. Също така може да е съобщение от вашето подсъзнание.
Ако видите стадо гъски в съня си, те представляват домашния ви живот. Вие сте добре задомен човек


Гъски - ще ти бъдат оказани почести.


 

Брой прегледи на съдържанието : 664487