В момента има 25 посетителя в сайта

Последни коментари

 • Добър вечер Ходжа Ибрахим ,Мечтая да сме живи и зд... Readmore...
  добавен от: Minova Malina
 • Много моля който знае къде се намира Ходжа Ибрахим... Readmore...
  добавен от: Zeliha
 • Добър вечер!Незнам вече как да постъпя с моята сес... Readmore...
  добавен от: Karmen
 • изглежда ходжата е невероятен човек Readmore...
  добавен от: лилия
 • Толкова доволни хора има от този човек. Имам нужда... Readmore...
  добавен от: Паола

ДРУГИ

М

Мавзолей Ако видите мавзолей в съня си, е знак за болест, неприятности и много вероятно смърт на близък приятел. Ако сънувате, че се намирате в мавзолей, означава болест и здравословни проблеми в близко бъдеще.


Магазин Ако сънувате хранителен магазин или супермаркет, означава че сте емоционално и духовно напрегнати. Също така обаче, може да означава че сте в търсене на нови идеи и нови предизвикателства.


Магаре работата, която вършиш или започнеш ще има добър край, но ще положиш доста усилия и време. Ако видиш натоварено магаре-щастливец си,имаш до себе си добър и верен приятел. Черно магаре-радост. Бяло магаре-успех, благополучие.


Магия правиш ли магия-пази се. Очакват те нестабилни времена. Прави ли ти някой магия- очакват те непредвидени промени в семейството ти.


Мазол имаш ли мазол-бъди педпазлив. Някой твой враг ще иска да те победи. Ако мазолът ти изчезне-не се плаши,конфликтите ще завършат в твоя полза.


Майка видиш ли майка си-предвестник на добро и благополучие. Видиш ли починалата си майка ще имаш дълъг живот. Ако разговаряш с нея и тя те покани при себе си или ти каже, че е дошла за някого-вещае смърт в семейството. Ако майка ти умира- това е лош знак, за теб започва труден период в живота ти.


Маймуна видиш ли маймуна-внимавай! Имаш двуличен приятел. Играеш ли с маймуна-внимавай, ще те налегнат изведнъж много грижи. Много маймуни-имаш злонамерени приятели.


Макарони Ако сънувате че ядете макарони, е знак за малки загуби. Ако видите макарони в големи количества, означава че трябва да се опитате да спестявате малко пари.

Малина ядеш ли или береш малини-знак е на добро здраве или че имаш голям късмет в любовта.


Малко ако нещо,което видиш насън е по-малко от обикновеното, то наяве то ще е толкова по-голямо.


Манастир видиш ли манастир-означава, че имаш стабилни и предани приятели и те очаква благополучие. Манастири ако видиш-не се съмнявай в стабилността на приятелите си. Разчитай на тях.


Манго Ако видите или ядете манго в съня си, е знак за плодородие, сексуални желания и страст.

Мармалад Ако сънувате че ядете мармалад, е знак за болест.
Ако сънувате че правите мармалад, е знак за нещастен семеен живот и домашна атмосфера.
Мартеница закичиш ли се с мартеница, но не през март-пази се, имаш лабилно здраве, взимай мерки.


Маруля Ако видите растяща маруля в съня си, означава че най-накрая ще изпитате момент на щастие и спокойствие.
Ако сънувате че ядете маруля, означава че ревността ще създаде много проблеми между вас и любимия или приятелите.
Ако сънувате че посаждате маруля, е знак за болест в близко бъдеще.
Ако сънувате че купувате маруля, означава че ще преживеете провал, дължащ се изцяло на вас.


Маса седиш ли на празна маса - надеждите ти за материално благополучие няма да се осъществят. Ако масата е отрупана с какво ли не - ще имаш късмет да подобриш финансовото си положение.


Маска видиш ли маска - ще разкриеш някаква истина,до която дълго си се домогвал. Ако ти си с маска - пази се.Някаква твоя тайна от интимния ти живот ще се разбере от други. Попаднеш ли на бал с маски - внимавай, заобиколен си с лицемерни прияли.


Маслина Маслинено дърво-предвестник на благополучие и щастлив живот на семейството ти. Маслини-плодове-жалост. Ако са черни и ги ядеш-внимавай, ще си довлечеш неприятности от необмислените ти думи.


Масло каквото и да е масло, означава плодородие и успех.


Мастило нацапаш ли се с мастило - очаква те дълго пътуване,но неорганизирано от теб.


Мащеха сънуваш ли мъртва мащеха /та си/-ще изпаднеш в смут и необичайно състояние.


Мед лош знак - вещае болест и неприятности. Мед /метал/ - внимавай, пази се от пожар.


Медал окачват ли ти медал - разчиташ само на собствените си сили, но не бъди толкова самоуверен.


Медуза предвещава опасност от лоша болест.


Меланхолия Ако сънувате че се чувствате меланхолични, означава че сте били или ще бъдете разочаровани от някакво събитие, което сте мислили че ще бъде успешно. Ако сънувате че други са меланхолични, е предвещание за неприятности в делата ви, които трябва да бъдат взети насериозно веднага.


Мелница символ е на безсмислени и лоши думи. Мелничка за кафе или пипер-внимавай, ти си предмет на зли клюки.


Месечина ще имаш успех, може да спечелиш богатство. Ако видиш пълнолуние - това,което си започнал ще завърши добре, но ако ти предстои сватба или нещо свързано със семейството, по-добре го отложи за по- късно време. Ако месечината е в началото си - ще имаш неприятности с любимия си човек. Ако е като полумесец - ще имаш краткотрайна любов.


Месо ядеш ли овче месо-ще тържествуваш, ще имаш пълна победа над нещо. Ако ядеш краве месо-пази се,ще преживееш нещо лошо. Мечешко месо /дивеч/, ако ядеш-ще се сблъскаш с нечия враждебност. Ако ядеш ястие с месо - ще те укоряват близки за нещо.


Метла за несемейните-метеш ли с метла,съвсем скоро им предстои сватба или годеж. Изхвърлиш ли стара метла на боклука-пази се,изхвърляш си късмета. Купуваш ли нова метла-пази се,около теб има лоши хора.


Метро Ако сънувате, че живеете под земята, символизира загуба на богатство и репутация и желание за повече сигурност и мир на духа.
Ако сънувате, че се водите на метро под земята, означава притеснение и изтощение от незначителен проблем в живота ви.


Метър видиш ли метър - бъди внимателен , някой ще се опита да те изпревари в работата.


Мечка преследва ли те мечка - внимавай,някой враг ти мисли зло. Хванеш ли мечка - бъди уверен в себе си, ще победиш враговете си. Видиш ли мечка да танцува - радвай се, ще се отървеш от дългове.Мечка, мечета изобщо - означава победа, успех над съперника.


Мигли Ако сънувате че миглите ви растат, означава че доброто здраве и късмета ще ви съпътстват.


Миеш ако се миеш с вода-очаква те здраве и благополучие. Миеш ли част от тялото си-очаква те радост.


Милостиня ако даваш милостиня - пази се - някой ще оспорва плодовете на твоята дейност, служебни конфликти.


Мина Ако сънувате, че вие се намирате в мина, означава че се доближавате да истината за проблема, който ви тревожи или състоянието, в което се намирате. Също така ви предсказва, че може се провалите в начинанията си.
Ако сънувате че притежавате мина, е знак за бъдещо забогатяване.


Мир Ако се чувствате в мир в съня си, означава разрешаване на проблем или дълго занимаващ ви конфликт. Може да сигнализира краят на някакъв затворен кръг и пауза пред началото на друго препятствие. Също така означава, че сте постигнали по-високо ниво на стабилност и спокойствие. Може обаче да означава и затишие пред буря.


Миришеш миришеш ли нещо насън-очаква те нова придобивка, имането ти ще се увеличи.


Мишка вещае материални загуби, несполука. Ако видиш мишка в капан-скоро в службата ти ще има смяна на колегите ти. Ако мишката е бяла-очаква те щастие, успех във всички начинания.
Мляко пиеш ли мляко - радост и благополучие. Ако жена сънува, че има мляко в гърдите си - означава вероятност за бременност или силно желание да има дете. Изобщо мляко - символ на нещо добро.


Много колкото е по-много това, което сънуваш - наяве ще бъде толкова по-малко.


Мозък означава нещо ново, придобивка, Мозъкът е най-висшия човешки орган, затова и главата е духовен център на човешкото тяло. Ако сънуваш,че мозъкът или главата са ти здрави, бодри и работоспособни - добър знак е. Означава, че ще заемаш високи постове, ще ръководиш благодарение на своята мъдрост и интелигентност. - ако видиш насън, че главата /мозъкът/ ти са наранени или ти правят операция /лечение/ или че имаш някакъв проблем с главата - не е на добро. Трудът ти няма да е лодотворен, всичко ще постигаш с много трудности и условия.


Молитва молиш ли се насън-на добро е.Всичко което правиш ще е от полза. Молиш ли се в църква, олтар и др.-на хубаво е,защото ще се разрешат твоите проблеми, особено тези,които си смятал за безнадеждни. Ако се молиш на някого-ще получиш подкрепа и помощ от приятел.


Мома радост. Много моми - много щастие, радост и веселие.


Момък неомъжена жена ако види млад мъж или момък - скоро ще се омъжи или сгоди. Ако мъж сънува момък - на добро е - очакват го успехи и радост в живота.


Монета монети, ако имаш или ако ги видиш - означава,че ще имаш дребни грижи и неприятности.


Морга лежиш ли в морга - здравето ти е желязно и те чака дълъг живот. Видиш ли непознат човек в морга - внимавай, ще загубиш приятелство. Ако само виждаш морга или влизаш в нея - бъди предпазлив - може да настъпи края на голямата ти любов.


Море , Мореплаване тихо море-радост. Бурно море-неспокойствие,неприятности. Обширно море с хоризонт-вещае пътуване в далечни страни. ако сънуваш, че пътуваш с кораб и пътуването ти е приятно и комфортно - ще имаш щастливи дни, всичките ти начинания ще бъдат успешни. Но ако морето /океанът/ е бурно и ти е лошо, страдаш от морска болест,а корабът е стар, нестабилен - не е на добро. Предвещава неприятности, трудни дни и неуспехи. Ако корабът, на който пътуваш е застрашен от корабокрушение - ще имаш премеждия. - ако сънуваш, че си на мореплаване и достигаш пристанището, към което си пътувал и пускаш котва - добър знак е. Ще ти се сбъднат надеждите, щастлива звезда ще бди над теб. - ако насън опъваш корабни въжета или нещо подобно - ще чуеш добра новина. - ако по време на плаване морето е спокойно /леко развълнувано/ водата -прозрачна и синя - успех в работата, радости и спокойствие. - ако морето е тихо,като езеро - предвещава веселие и приятни емоции. А ако е мътно, тъмно и с водорасли - ще имаш ядове, проблеми и мъка. - ако сънуваш, че падаш в морето от кораб или от скала - не е на добро. Ако се стреснеш по време на съня си - ще имаш авантюра с омъжена жена /мъж/. Това може да замъгли ума ти и да ти донесе за губа на имущество, пари и чест.


Моркови Морковите насън са знак за богатство.


Моряк видиш ли моряк - съдбата ще ти преподнесе любовна авантюра.


Мост минеш ли под мост - ще се отървеш от големи грижи. Изграждаш ли мост - на добро е - ще получиш признание в работата си. Ако разрушаваш мост - бъди предпазлив, защото сам можеш да развалиш всич-о, което си постигнал.


Мравка лазят ли те мравки или те хапят - не е на хубаво - пази се от големи конфликти в семейството. Ако видиш мравуняк или в къщата ти има мравуняк - знай, че материалното благополучие е на твоя страна. Смачкаш ли мравка - обърни внимание на човека, който се грижи за всичко в семейството ти, защото в противен случай ще го загубиш.


Мравояд Ако видите мравояд в съня си, ви предупреждава че трябва да сте много внимателни при взимането на важни решения в следващите дни.


Мрак вещае болести и проблеми, ядове. Ако обаче излизаш от нещо тъмно, мрачно- в скоро време ще имаш приятни преживявания.


Музей Ако видите музей в съня си, означава че вашия уникален подход към живота ще ви донесе успех и ще ви разграничи от останалите маси хора. Освен това, музеят е символ на миналото ви и на това на семейството ви. Има много неща, които можете да научите от тях, така че си ги припомнете и прилагайте научените уроци в сегашния живот.
Ако сънувате, че се намирате в музей ви дава знак, че трябва да се върнете към миналото си и да разберете кои неща имат значение за вас.


Музика чуеш ли музика,която те дразни и не харесваш-внимавай ще се скараш с някой. Ако музиката, мелодията ти е позната ще научиш новина. Ако чуеш много силна музика-бъди предпазлив-не взимай за известно време важни решения.


Музикант означава, че ще имаш ненужни и големи разходи.


Мускули ако сънуваш, че мускулите ти са по-големи и яки, означава,сполука и радост, които ще имаш благодарение на човек от твоето семейство. Ако омъжена жена види такъв сън - съпругът й ще се издигне и ще забогатее. - ако сънуваш мускулите си здрави и се чувстваш силен и бодър, ще се освободиш от проблем, болест и тъга. - ако мускулите ти са наранени или отслабнали, безсилни - не е на добро.В скоро време ще имаш проблеми в работата, ядове и мъка. - ако сънуваш, че мускулите, под мишниците ти са много окосмени - предстои ти печалба и богатства.


Муха рояк мухи-пази се! Дебнат те неприятности. Убиваш ли муха или, ако успешно я изгониш-на добро е-ще се отървеш от нещо лошо. Видиш ли в храната си или на масата, където ядеш муха-бъди внимателен- съществува опасност за семейството ти. Мъртви мухи-означава тъга-неприятни чувства.


Мъгла колкото е по-гъста мъглата, толкова перспективите на живота ти са неясни.Ако често сънуваш гъста мъгла / един и същ ден/-душевното ти състояние е разрушено- обърни се за съвет към психиатър. Ако мъглата не е гъста или се вдига-очаква те добро. Ако мъглата не е бяла-имаш голям враг.

Мързел Ако сънувате че сте мързеливи, означава че ще направите ужасна грешка в бизнес делата си, която ще ви коства много разочарования. Ако сънувате че любимият/ата ви е мързелив/а, означава че ще имате много трудна и несигурна връзка.


Мъртвец видиш ли мъртвец-ще срещнеш човек, който отдавна не си виждал. Ако мъртвецът те дърпа или те покани с него-не е на добро-вещае лошо събитие. Закопаваш ли мъртвец,замисли се-вършиш нечисти работи. Ако видиш мъртвец да възкръсва,на добро е-очаква те благополучие. Мъртви хора-избавление.


 

Брой прегледи на съдържанието : 668073