В момента има 23 посетителя в сайта

Последни коментари

 • Добър вечер Ходжа Ибрахим ,Мечтая да сме живи и зд... Readmore...
  добавен от: Minova Malina
 • Много моля който знае къде се намира Ходжа Ибрахим... Readmore...
  добавен от: Zeliha
 • Добър вечер!Незнам вече как да постъпя с моята сес... Readmore...
  добавен от: Karmen
 • изглежда ходжата е невероятен човек Readmore...
  добавен от: лилия
 • Толкова доволни хора има от този човек. Имам нужда... Readmore...
  добавен от: Паола

ДРУГИ

О

Оазис видиш ли оазис-неочакван успех в област, която никога не си се чувствувал в свои води.
Обесен , Обесване видиш ли обесен-предстоят ти грижи и проблеми, ако сънуваш, че си осъден на обесване и ще видиш изпълнение на присъдата - знак за повишение е. Колкото по-високо е бесилката или дървото, толкова по-висок чин ще получиш. - ако сънуваш,че ти си осъден на обесване, означава, че ще се ядосваш за кратко време на приятеля си, после ще му простиш, но той ще злоупотреби с добрината ти. - ако сънуваш, че ядеш месо от някой обесен - ще забогатееш по нечестен път, с помощта на високопоставени хора. Според персийските и египетските сънотълкуватели, ако сънуваш, че си обесен, инквизиран, бит, изгорен, означава, че ще забогатееш и ще се прославиш. Но ако са те изгорили или обесили без съд и присъда - не е на добро, застрашен си от същото в действителност.
Обещаваш даваш ли обещания за нещо-всичко е напразно - всъщност няма да можеш да ги изпълниш. Дава ли ти обещание някой за нещо - пази се,опитват се да те измамят.
Обикалям обикаляш ли около нещо-напразни усилия.
Обица изгубиш ли обици - раздяла с приятеля, поради ревност. Видиш ли обици - внимавай,личната ти тайна ще бъде разкрита. Видиш ли мъж с обици - ще платиш скъпо за самолюбието си.
Облак животът ти протича в заблуди. Ако облакът е над теб - чест и успех. Ако си в облак или седиш върху него - добра новина - ако облаците са бели, пухкави - мъдрост - сбъдване на съкровена мечта. Ако облаците са тъмни и се сблъскват и има светкавици - някой ще се опита да ти заповяда да извършиш нещо. Ако са червени - бременност.
Обличаш , Облекло и аксесоари  , обличаш ли други дрехи - чест и повишен- ако сънуваш, че си купуваш нови дрехи, шапка, обувки и ти харесват много - радост, успех в делата ти и богатство. - ако момиче види насън, че носи воалетка /воал/ на главата си - не е на добро - проблеми, измама и неприятности. - ако омъжена жена се види насън с воал или е облечена като жена от по-висшето общество - признание и уважение за семейството й сред по-изискани среди. - ако се видиш насън изпокъсан, дрипав, не е на добро, очакват те мъка,проблеми и страдания. - ако жена се сънува като булка - влошаване на здравето и много скръб. - ако сънуваш как някаква грозна жена ти е сложила нещо на главата за да ти се подиграе, предвещава мъки и неочаквани проблеми за теб. Но ако жената е красива, вещае сбъдване на мечтите. - носиш ли ръкавици - очакват те уважение,признание и светски живот,които ще ти създадат противоречия и разпри сред обществото. Внимавай, да не бъдеш изолиран. - видиш ли се облечен в светли дрехи-ще се радваш на уважение и признание. - ако сънуваш, че си закичен със златен венец, предвещава приятелство с много влиятелни и властващи хора, богатства и популярност. - ако си целия обсипан с цветя, предвещава малка радост и краткотрайно щастие. - ако носиш хубави и нови обувки /ботуши, боти/, предстои ти финансов успех и възхвала от подчинените. Но, ако сънуваш, че си обул стари и скъсани обувки - не е на хубаво, ще бъдеш ощетен духовно и материално. - ако се видиш насън със скъсани и раздърпани дрехи - пази се от влошаване на здравето! - видиш ли се в червени дрехи - повишение в работата или придобиване на власт. ие,
Обор пълен с животни - благополучие в работата - празен обор - нещастие.
Обръч видиш ли обръч внимавай, пази се от лицемерни приятели. Играеш ли с обръч - близък човек ще се опита да те измами.
Обсерватория Ако видите обсерватория в съня си, означава че имате възвишени цели и вдъхновения.
Обувки чисти, нови обувки-радостни новини, щастие. Стари, мръсни обувки-семейни неприятности или раздяла. Ако си с една обувка-ще овдовееш или ще си намериш нов спътник в живота. Купуваш ли нови обувки или, ако ти ги подаряват-благополучие, късмет
Обърканост Ако сънувате че вие се чувствате объркани, може да рефлектира объркаността ви в реалния живот и нелепите събития в съня ви. Изолирайте елемента от съня ви, който ви обърква и анализирайте значението му като символ. Освен това, сънища за обърканост означава, че сте дърпани в друга посока и не знаете коя гледна точна е правилната.
Овен победа над враговете. Купуваш ли овен-къщата ти ще забогатее. Продаваш ли овен-ше пропуснеш шанс в живота си.Убиеш ли овен-неприятности.Видиш ли черен овен голямо благополучие в семейството ти.
Овесена каша Ако сънувате че ядете овесена каша, е знак за увеличение на финансите ви.
Ако сънувате че приготвяте и сервирате овесена каша, означава че имате контрол върху съдбата на някой близо до вас.

Овошки ядеш ли сладки овошки - плодородие, богатство. Ако ядеш кисели овошки - недоимък.
Овца намериш ли изгубена овца-голям шанс ще те споходи, ще намериш добър партнъор в живота. Овца и агне-благополучие на децата ти. Овце-богатство и щастие.
Овчар видиш ли овчар или ти си овчар-ще посрещаш гости.
Огледало гледаш ли се в огледало - ще се сгодяваш, жениш или късмет за нещо. Ако счупиш огледало или държиш част от него/парче/ - внимавай, проблеми и неприятности очакват семейството ти.
Огнище готвиш ли на огнище - ще имаш нов дом. Раздухваш ли огнище - ще посрещаш сватове. Ако сънуваш,че палиш огнище или заливаш въглени с вода - някой страстно те обича.
Огорчение Ако сънувате че се чувствате огорчени от вашето поведение, означава че ще се озовете в срамна ситуация пред тези, пред които най-много искате да се докажете.
Ограда прескочиш ли ограда - ще преодолееш пречка, препятствие. Спреш ли се пред ограда - внимавай, изправил си се пред неразрешим проблем.
Огън палиш ли огън - промяна в семейството ти. Малък огън или пламък - щастие, благополучие за семейството ти, - ако сънуваш, че се опитваш безуспешно да запалиш огън - не е на добро. Ще си прицел на клюки и обиди. - ако насън се опариш или подпалиш от огън и чувстваш болка, предвещава, че в близките дни ще се разгневиш от нещо, ще имаш ядове поради зависта на някой близък. - ако сънуваш как огънят пада от небето - пази се от нещастие или големи трудности в живота. - ако сънуваш буен огън или големи пламъци на небето - конфликти и ядове с по-висшестоящи. - ако често сънуваш огън, пламъци, означава, че си много амбициозен, раздразнителен и нахален. - ако гориш на огън/клада/ - предсказва, големи разочарования и болест. - ако насън стоиш пред огнище /камина/ с тих огън, без пушек и искри и усещаш приятна топлина - ще се радваш на добро здраве, ще си удовлетворен от своя труд, очаква те веселие и богатство. - ако огънят много пуши, хвърчат искри и главните се разпадат - не е добър знак, ще се ядосваш и караш с близки хора, ще получиш неприятни съобщения. - ако огънят е изгаснал, едва тлее, или е останало старо огнище със следи от огън - не е хубаво, предвещава бедност, финансов банкрут и нещастие.
Одър постлан одър - предвещава хубави неща, щастие или женитба.
Окови не си самостоятелен, някой те опекунства. Или очаква те сватба.
Олово ако лееш олово-голям късмет, благополучие, което не си очаквал. Видиш ли оловен предмет или, ако усетиш тежестта му-пази се-някой иска да те уплаши. Ако мачкаш олово, нещо моделираш-промяна
Олтар сънуваш ли олтар - символ е на добро, на чести благополучия.
Омлет Ако сънувате омлет, той символизира предателство, измама и ласкателство, които ще бъдат използвани срещу вас.

Опасение Ако сънувате че се опасявате за нещо, означава че вашите постижения няма да бъдат толкова успешни, колкото сте очаквали. Имате притеснения в определени аспекти от живота си. Те обаче ще бъдат кратки и временни.
Опера Ако сънувате, че посещавате операта, предвещава приятни срещи с приятели.
Оран ореш ли, чака те успех, ако видиш, че друг оре /ореш/ някой в службата ще те изпревари, неприятности. Разораваш ли път в нивата или земята-блогополучие, ще имаш нов имот или нова къща. Ако ореш с други орачи-ще има плодородие.
Оранжерия ще придобиеш имот, имущество
Оргия ако участвуваш в оргия-грижите и неприятностите ти няма да свършат скоро.
Орден получиш ли орден-признание, оценяване на труда ти, който някой се е опитвал да го омаловажи
Орел грачи ли орел-ще получиш милост от по-големи хора. Орел,ако е кацнал на главата ти-благополучие, избавление от голяма опасност.Излита ли орел-ще преодолееш опасности. Ако виждаш как високо лети орел-ще се сбъдне съкровено желание. Опиташ ли се да хванеш орел и не успееш-пази се от материална загуба. Орел в клетка-неприятности,конфликти в семейството. Видиш ли орел с плячка - пази се. Врагът ти ще се опита да ти отнеме нещо. Долети ли орелът с плячка при теб - ще получиш неочаквано материални облаги. Ако орелът се спуска стремително надолу - бъди внимателен да не допуснеш фатална грешка. Някой иска да сбъркаш. Бял орел е предвестник на богатство и наследство. Черен орел - загуба на приятел, когото цениш. Ако видиш да се бият орли - ще имаш проблеми, големи конфликти за наследство или пари.
Орехи береш ли орехи-щастие. Чупиш ли орехи-охолство. Видиш ли орех /и - пази се, намираш се в опасност. Сънуваш ли орехово дърво-благополучие или сватба.Орехово дърво без листа-пази се очакват те несгоди. Чистиш ли орехи-ще се сбъдне твое желание. Ядеш ли орехи-очаква те подарък. Береш ли орехи-щастие в личния живот.
Ориз видиш ли или чистиш ли ориз-ще ти се струпат дребни проблеми на главата. Ядеш ли ориз-ще участвуваш в тържество, събиране с хора и оказване на почести.
Оркестър свири ли оркестър - в скоро време ще преодолееш проблемите си.
Оръдие яви ли ти се оръдие или стреляш - ще имаш успехи в службата, за които скоро ще чуят колегите ти.
Оръжие притежаваш ли оръжие - ще узнаеш някаква вест.
Оса вещае лошо, ще ти върви на зле.
Остров видиш ли далечен остров - намерил си своето призвание - устроил си живота си добре. Ако си попаднал на остров-очакват те приятни преживявания.
Отвор отваря ли се нещо като отвор - неочаквано ще имаш възможност да увеличиш материалното си състояние - възползувай се от шанса си.
Отвращение изпитваш ли отвращение - внимавай - ще се скараш с някой или с този, когото си сънувал.
Отключвам отключваш ли - вещае добро,новост или нов дом.
Отрова вземеш ли отрова - пази се - няма да оценят труда ти - ще се сблъскаш с неблагодарници. Даваш ли отрова на някой - ще ти дадат за нещо добър съвет, възползувай се от него. Сънуваш ли се отровен- ще подрониш доброто име сред приятелите си. Приготвяш ли отрова - намеренията ти да навредиш на някой няма да се сбъднат. Ако събираш отровни гъби - внимавай, имаш неверни приятели.
Отхвърляне Ако сънувате че отхвърляте някого, означава че има чувства и ситуации, от които искате да се отървете. От друга страна, може и да отказвате да приемете ситуация, която ви е била наложена.
Отчаяние Ако сънувате че вие сте в отчаяние, означава че в професионалния си живот ще имате много трудности и лоши преживявания. Ако сънувате че други са отчаяни, говори че някой ваш близък приятел или роднина ще има нещастие или ще се намира в неприятна ситуация.
Офицер ще ти се окажат почести, според достойнствата ти.
Оцет Aко сънувате че пиете оцет насън, е знак за някакво тревожно и трудно начинание. Може би сте станали мишена за завист.

Очи сини очи - страстна любов. Черни очи - предателство на приятел. Пъстри очи - приятни мигове. Видиш ли кривогледи очи - неуспехи в службата. Големи, красиви очи, без определен цвят, които те гледат - благополучие. Ако намигаш с очи или ти намигат - щастие. Ако очите ти са замъглени или невиждаш - внимавай, ще преживееш загуба. - Очите, според повечето сънотълкуватели, са символ на волята, предаността и интелигентността на човека, те са огледалото на човешката душа. - Сънуваш ли, че си ослепял, не е добро, ще преживееш провал, няма да удържиш на дадената от теб дума, някой от семейството ти или ти самият можеш да се разболееш, може да се разделиш с приятел. - Ако се видиш насън с полузатворени очи, не е хубаво, ще съжаляваш и ще се разкайваш горчиво за извършена от теб злина. Пази се от финансови и имуществени загуби ! - Ако сънуваш, че си с много остро и добро зрение, означава положителен завършек на делата ти, успешни сделки и инвестиции. Но, ако недовиждаш или си късоглед и имаш нужда от очила,бинокъл и др. не е на добро,не предприемай важни дела, защото те очакват финансови несполуки и липса на пари.
Очила носиш ли очила-дълбока и мъдра старост. Купуваш ли си или търсиш очила, защото са ти необходими-пази се, нещо остава незабелязано за теб,което ще ти навреди. Отваряй си очите! Счупиш ли очилата си-внимавай, поради недоглеждане от твоя страна-ще имаш материална загуба.


 

Брой прегледи на съдържанието : 664490