В момента има 25 посетителя в сайта

Последни коментари

 • Добър вечер Ходжа Ибрахим ,Мечтая да сме живи и зд... Readmore...
  добавен от: Minova Malina
 • Много моля който знае къде се намира Ходжа Ибрахим... Readmore...
  добавен от: Zeliha
 • Добър вечер!Незнам вече как да постъпя с моята сес... Readmore...
  добавен от: Karmen
 • изглежда ходжата е невероятен човек Readmore...
  добавен от: лилия
 • Толкова доволни хора има от този човек. Имам нужда... Readmore...
  добавен от: Паола

ДРУГИ

П

Падаш паднеш ли в море-значи, че ще заповядваш на някого. Паднеш ли насън-пази се ще претърпиш загуба. - ако насън паднеш в ров или дупка, трябва да бъдеш предпазлив, очаква те напрегнато преживяване, възможно е накърняване на достойнството ти. Пази имота си от пожар!
Пазар видиш ли пазар отдалече-пази се ще се забъркаш в интриги. Разхождаш ли се из пазар-ще откриеш нови приятели и съдружници в работата. Купуваш или продаваш на пазара-бъди предпазлив-преценявай думите си, особено пред непознати хора.
Пазач в затвор Ако видите пазач на затвор в съня си, ви предупреждава за разрушена моралност, измама и/или загуба.
Пай Ако видите пай в съня си, означава че тежкия ви труд ще бъде възнаграден. Също така може да означава че правите нещо, което е извън възможностите ви. Освен това може да е метафора да вземете заслуженото ви, като във фразата „парче от пая’.

Палат Ако видите луксозен палат в съня си, предвещава сигурно увеличение на богатството ви. Ако сънувате че вие притежавате палат, означава че успехът е много близо до вас.
Палма неприятно пътуване. Палмови листа- внимавай някой от приятелите ти са използвачи.
Палто купуваш или носиш ново палто - ще се сблъскаш с дребнавости от финансов характер.
Паметник гледаш ли паметник или седиш до него - не бъди лекомислен спрямо промените в живота си. Видиш ли собствения си паметник - внимавай, това се дължи на само любието ти. То е погубило не малко хора.
Памук добър символ за живота.
Паника Ако сънувате че вие сте в паника, означава липса на контрол и сила в живота ви. Може би се чувствате безсилен в дадена ситуация или не можете да вземете решение.
Панталон купуваш или шиеш панталон-ще се ядосваш за дребни и несъществени разходи.
Папагал Папагалът в съня ви символизира клюкарството. Сънят се опитва да ви предаде съобщение. Може също да означава че вие или някой друг ви се присмива или дори подиграва. Папагала също може да представлява човек в живота ви е който ви е противен.
Параноя Ако сънувате че ви е обхванала параноя, представлява вашата нерешителност да продължите напред в дадена ситуация или връзка. Не сте готови да направите голяма стъпка в живота си и сте обхванати от страх и подозрения.
Парашут видиш ли парашут как се спуска към земята или как се събира /сгъва/-ще узнаеш неприятни новини, които ще те разстроят. Ако ти си парашутист - ще ти се наложи да посетиш абсолютно непознати хора от чужда среда.
Пари дават ли ти пари - пази се ще имаш материални загуби. Ако видиш фалшиви пари-внимавай, бъди предпазлив. Очаква те предателство от приятел.Намериш ли пари- опитай късмета си в някоя игра или тото. Броиш ли пари-очаква те материална придобивка. Изгубиш ли пари-внимавай, ще се провали някой твой замисъл.Даваш ли пари на някого-ще получиш пари или ще ти върнат стар дълг. Взимаш ли пари назаем - няколко дни не предприемай нищо ново, защото няма да ти върви. Златни пари - злословия и неприятности по твоя адрес. Сребърни пари са символ на успех в търговията и лоялни съдружници. Медни пари - вещаят скръб.

Парк разхождаш ли се из парка - предстоят ти радостни и спокойни дни.
Паркинг Ако сънувате, че се намирате на паркинг, означава че имате нужда да намалите темпото и да се откъснете малко от ежедневието си.
Ако сънувате, че не можете да намерите място за паркиране, показва че не можете да намерите мястото си в живота. Може би все още сте в търсене на таланта си и на кътчето, където принадлежите. Също така обаче, може да символизира и забързания ви живот и липсата на време.
Парник Ако видите парник в съня си, означава че ласкателствата ви нараняват. Ако сънувате че живеете в парни, означава че репутацията ви ще бъде наранена.
Парти Ако сънувате, че сте на парти, означава че имате нужда да излизате и да се забавлявате повече. Ако партито не е хубаво, означава че не сте сигурни в общуването с останалите.
Паса ако заможен човек насън пасе сред зелени ливади - на добро е, ще се увеличат богатствата му и ще има късмет.
Патка Ако видите патици в съня си, или представлява духовна свобода (ако летят) или представляват подсъзнанието (ако плуват). Патките са много надарени животни, които могат да ходят и да летят и това може да представлява вашата способност да оцелявате в различни условия, като се нагаждате към тях.
Не забравяйте обаче че подсъзнанието обича да си играе с думите или да ви предава съобщение като ви се подиграва за да забележите съобщението му. „Патка” е използвано като обидна дума за глупава или заблудена жена. Съня може да иска да ви каже че сте „патка” да пропускате възможност или да не забелязвате такава в реалния си живот. За да разберете какво по-точно, обърнете внимание на всеки детайл от съня си.
Паун умрял, ако е, внимавай вещае загуба на нещо. Жив паун - на хубаво е.
Паяжина нещо ще те смути и ще те тревожи.
Паяк пази се от предателство. Ако убиеш паяк - ще имаш късмет и ще надминеш съперниците си.Ако сънуваш паяжина с паяк- пази се от нечестни сделки. Ако чистиш паяжини - ще успееш да се освободиш от лоши хора.
Пееш пееш ли насън фалшиво или с тъжен глас - неприятности,проблеми и недоимък.
Пелин ядеш ли или пиеш пелин - пази се от болест.
Пеперуда видиш ли или хванеш пеперуда -предстоят ти хубави мигове и краткотрайно щастие.
Перде окачваш ли пердета в къщата си - на хубаво е - ще обзаведеш добре собствения си дом.
Перо видиш ли или държиш перо или имаш перо като украса по себе си/върху шапка, дреха/ - внимавай ще си навлечеш неприятности и грижи от самохвалството си.
Песни чуеш ли мъжки песни или мъже да пеят - ще изпиташ щастие. Чуеш ли женски песни - ще имаш неприятности.
Пет /5/ числото пет означава, че имаш добри и стабилни приятели, на хубаво е.
Петел видиш ли петел - ще научиш новини. Гониш ли петел - някой мъж от семейството ти ще се поболее. Ядеш ли петел - внимавай ще се скараш с някой.
Печат или ако печаташ - благополучие.
Пещера намираш ли се в пещера - ще изпитваш нужда да отбягваш хората, поради някакъв твой провал. Видиш ли животно да излиза от пещера - на добро е - не се страхувай довърши започнатото дело.
Пиано стабилен и щастлив брак.
Пикая пикаеш ли - ще се отървеш и облекчиш от грижите и неприятностите, които си имал.
Aко сънуваш, че пикаеш или извършваш други физиологични нужди сред природата - веселие и печалба.
Пиле Ако видите пилета в съня ви, символизира страхливост или липса на воля. Пилетата също представляват прекалено говорене и клюкарство. Вслушайте се по-добре в това, което другите говорят за вас или за това което вие говорите.
Пингвин Ако видите пингвин в съня си, означава че проблемите ви не са толкова сериозни, колкото си мислите. Това е сигнал за вас да се държите мъжки и да не скланяте глава. Също така, да видите пингвин в съня си означава че сте станали зависими от чувствата си или сте в капан на неприятна ситуация. Трябва да намерите баланс и вътрешна хармония.
Пипер внимавай, да не попаднеш в конфликтна ситуация, враждебност.
Пирон държиш или забиваш пирон-бъди предпазлив и мъдър,ще трябва да взимаш съдбоносни решения, от които зависи по-нататъшния ти успех.
Писмо получиш ли писмо - очаква те голям успех, печалба. Четеш ли писмо - имаш доверие на близките си. Изгубиш ли писмо- пази се от лоши новини или от лоша изненада. Гориш ли писмо - опитът ти да скриеш чужда тайна ще бъде неуспешен. Залепваш ли писмо внимавай да не разкрият тайните ти. ако насън пишеш писмо на приятел или получаваш писмо от някого, означава, че ще чуеш радостна и приятна вест.
Пистолет символ на победа, надмощие.
Пита ядеш ли пита - благополучие, успех.
Пица Ако видите или ядете пица насън, символизира изобилие, избор и разнообразие. Също така може да означава че нещо ви липсва или че се чувствате лишени.
Пиша вещае добри вести.
Пия пие ли ти се - пази се от неприятности. Пиеш ли от хубава чаша или красив съд - радост и щастие. Пиеш ли настървено - означава, че никой не се съобразява с теб. Пиеш ли мътна течност или тъмна - пази се от заболяване. Ако течността е бистра - съдбата ще е благосклонна към теб.
Пиявица Ако видите или сте ухапани от пиявица насън, е знак че нещо в живота ви ви изпива силите. Съня може да ви насочва към определен човек, навик или отрицателни емоции, които изтискват силите ви.
Ако сънувате че сте целите нахапани от пиявици, може да означава че се отвращавате от тялото си или от нещо, което сте направили наскоро.
Пиян , Пиянство - на хубаво е. Съдбата ще е твоя закрилница. - ако някой сънува, че се е напил, означава, че в действителност ще има чудесно здраве и имуществото му ще стане по-голямо. Но ако е пиян без да пие алкохол, това не е на добро, може да бъде санкциониран и да има проблеми със закона. - ако си се напил от сладко вино или пелин, предвещава, че в скоро време ще се радваш на доброжелателството на влиятелна личност, чрез която ще се замогнеш и ще преживееш щастливи дни. - ако си пил вода насън и си се напил - лъжливи хвалби, лицемерие. - ако си пиян насън и повръщаш, не е на добро, внимавай да не загубиш имота си, а ако си комарджия - загуба на придобитите от игра пари! - ако те боли коремът или сърцето след като си се напил - ще бъдеш измамен от подчинените си /слуги, помощници/.
Пиянство Ако сънувате, че се чувствате опиянен, представлява вашата безгрижна същност и добродушния ви нрав.
Плаж приятни преживявания - щастливо пътуване и добри новини.
Планина луташ ли се из планината - пази се от неприятности и проблеми. Слизаш ли от планината - проявяваш малодушие и безволие.Сънуваш ли връх - добре е - предстои ти успех. Катериш ли се по планина - ще постигнеш отдавна желана цел,ще спечелиш уважение на околните.
Платно вещае добро, благополучие, наследство, сродяване с богат род.
Плач плачиш ли-очаква те късмет. Видиш ли друг да плаче-внимавай някой от твоите близки ще страда.
Плашило Ако видите плашило в съня си, е знак за скрити и срамни страхове към някаква тайна, която не сте споделили с никого.
Плета плетеш ли или някой друг,ако плете- неприятности, разправии, заради чути лоши думи.
Плешив оплешивееш ли-пази се , предвестник е на лоша болест или смърт.
Плик бял плик-хубави новини.Цветен плик- нещо ще остане скрито за теб.
Плодове Ако видите плодове насън, е знак за период на израстване, изобилие и финансови печалби. Плодовете обаче са главно символ на сексуалността и страстта.
Ако видите зелен плод насън, е знак за вашата прибързаност и разочарование от резултатите. Трябва да работите по усилено и по-продължително за да пожънете успех.
Ако сънувате че ядете развален плод, означава че сте пропуснали възможност за растеж и развитие.
Ако сънувате че купувате или продавате плодове, означава че много се блъскате, но без големи резултати.
Плувам символ на нещо добро, преодоляване на препятствия и проблеми.
Плъх символ на неприятности, ядове и недоимък.
Плюя плюеш ли или някой те плюе - успехът е на твоя страна.
Победа постигнал ли си победа - означава, че радостта ти от нещо ще бъде краткотрайна.
Погребение присъствуваш ли на погребение и си тъжен-ще се радваш на нещо. Оплакваш ли някой, дълго няма да се разделиш с него. Собственото си погребение, ако видиш-ще имаш дълъг и благочестив живот. Весел ли си на погребение-очакват те лоши вести за болест или смърт.
Под Ако видите подът в съня си, той е символ на подкрепата, с която имате. Ако подът е дървен и полиран, означава че много добре разбирате подсъзнанието си, но се опивате да го потискате. Ако подът е наклонен, означава че сте се отклонили от първоначалните си идеи и планове.
Подкова символ е на щастие и късмет.
Подлез Ако сънувате, че се намирате в подлез, означава че се опитвате да постигнете целта си чрез подсъзнателни методи. Може би изучавате скрити аспекти на личността си. Също така може да означава, че взимате прибързано решение.
Подмишница Ако видите или забележите своята или чужда подмишница в съня си, символизира социалното ви положение и връзки, които сте създали.
Ако миришете подмишница в съня си, означава че нагласявате качествата си и възможностите си за да успеете в някакво начинание или връзка. Също така може да означава че искате да бъдете признати.
Подправки Ако сънувате подправки, означава че имате нужда от разнообразие в живота си. Също така ви подсказва да погледнете на дадена ситуация от друга гледна точка.

Подутина ако насън раната ти е подута - ще имаш нещо ново и ще се замогнеш.
Пожар голям пожар, ако видиш-ще се заплетеш в интриги, но ще се отървеш и всичко ще завърши в твоя полза. Пожар в къщата ти /за несемейни/- веселие, женитба или годеж,/за семейни/- семейни конфликти дори разпадане на семейството.
Познат Ако видите познат в съня си, е знак за положителни промени в работата ви и в семейния ви живот. Също така може да ви предупреждава че скоро след като сте сънували съня, ще видите този познат. Ако сънувате че се карате с някой познат, означава че скоро може да се озовете в срамна ситуация.
Покрив Ако видите покрив в съня си, символизира бариерата между два вида състояние. Също така е изглед на начина, по който възприемате себе си.
Ако сънувате, че вие сте на покрива, е знак за безграничен успех.
Ако сънувате, че падате от покрив, означава че не сте стъпили здраво на земята и нямате подкрепа.
Ако сънувате, че покривът е протекъл, че някаква новина ще ви озари.
Ако сънувате, че покривът се срутва, означава че неочаквано ще ви застигне много лош късмет.
Ако сънувате, че строите или поправяте покрива, означава увеличение на богатството ви.
Пола подарят ли ти пола - загуба. Купуваш ли си пола - недоимък. Носиш ли черна пола - погребение.
Поле празно поле - символ на немотия и глад. Ако полето е разработено и в него има много хора - очаква те нова служба и добро възнаграждение.
Поляна Ако видите поляна в съня си, означава щастливи срещи и обещаващо бъдеще.
Попечител Ако видите попечителя си насън, означава че приятелите ви ще се отнасят към вас с уважение.
Портиер Ако видите бездействащ портиер, ви предупреждава за много проблеми и трудности в работата ви. Ако портиерът е зает, ви предвещава добри новини.
Портокали Ако видите портокалови дървета в съня си, е знак за успех и просперитет.
Ако сънувате че ядете портокали, е знак за отрицателна енергия, незадоволеност в бизнеса ви, болест в семейството и/или раздяла с любимия.

Портрет видиш ли портрет или портрета си - очаква те добро бъдеще - нов член в семейството. Гледаш ли портрет под увеличително стъкло - ще чуеш новини, които са важни.
Поща Ако сънувате, че се намирате в пощата, означава важно съобщение от вашето подсъзнание или вътрешна мъдрост. Може да е свързано с нуждата ви да протегнете ръка и да се отворите към хората около вас. Може би се опитвате да се свържете с човек от миналото си.
Прасец Ако видите вашите прасци в съня си, символизират промяната и умението ви да скачате от една ситуация на друга.
Ако сънувате че се възхищавате на прасците си, предсказва че скоро ще попаднете в любовна афера с някой, който ще е твърде зависим и нуждаещ се от вас.
Праскови Прасковите в съня ви са символ на удоволствието и радостта. Вие можете да се радвате на малките неща в живота. Сънят ви може да означава че се справяте добре с живота си. Прасковите също са символ на страстта и чувствеността. Може да бъде използвана като метафора ако така се наричате с любимия.

Преданост Ако сънувате че показвате преданост към вярванията си, има цел да ви припомни, че нищо не може да бъде спечелено чрез измама.
Предателство Ако сънувате че вие сте били предадени, показва вашето подозрение в някой човек, връзка или ситуация. Такъв сън обикновено се появява, когато се чувствате несигурни и имате да изпълнявате много важни задължения в живота си по това време.
Предверие Ако видите предверие в съня си, символизира началото на нов път към непознатото е самопознанието, по който поемате в живота си.
Прилеп Ако видите прилепи в съня си, символизира нечистота, демони и раздразнение. Също така обаче, прилепът в съня ви означава че искате да се отървете от вредните си навици. Прилепът е символ на прераждането. Може и да означава че се замесвате в опасна игра и трябва да премислите опасностите много внимателно.
Присмехулник Ако видите или чуете присмехулник, е знак за самохвалство, хитрост или независимост. Може би се възползвате от труда на другите. Също така означава че обичате да имате каквото поискате.
Пристанище Ако сънувате че сте на пристанището, означава че сте на път да предприемете неблагоприятно пътуване.
Притеснение Ако сънувате че се притеснявате правейки нещо, е рефлексия на начина, по който се чувствате в този момент в живота си. Може би имате потиснати мисли , неизразени емоции, обиди и омраза, които са предизвикали притеснението в съня ви.
Приют Ако сънувате че се намирате в приют, означава че ви чакат болести и лош късмет, но ще преживеете някакви психически задръжки.
Приятел Ако видите приятелите си в съня си, означава че черти от характера си, които преди сте се опитвали да прикриете и отречете, сега сте готови да приемете. Също така този символ, предвещава приятни срещи и добри новини.
Ако приятелите ви са тъжни и уморени, им предвещава болест и неприятности.
Прозорец Видите прозорец в съня си, символизира за блестящи идеи и прозрение. Ако гледате през прозорец, това символизира вашия възглед към живота, вашето съзнание и интуиция. Ако видите затворени прозорци в съня си, е знак за изоставяне и оттегляне. Ако видите счупени прозорци предвещава нещастия и нелоялност. Ако видите че избягвате през прозорец, предвещава скорошни неприятности.
Проказа ако сънуваш, че си се разболял от проказа или едра шарка, предвещава забогатяване по нечестен път и измама. Ако мома види такъв сън - в скоро време ще посреща сватове от известен род.
Пръсти Ако видите вашите пръсти в съня си, символизира физическо или духовно умение. Те са символ на манипулацията, действието и безмълвната комуникация.
Ако сънувате че пръстите ви са наранени или са били отрязани, означава че се страхувате че няма да успеете да се справите със ситуация от реалния ви живот.
Ако сънувате пръст сочещ към вас, означава че се обвинявате за нещо.
Пръсти на краката Ако видите собствените си пръсти на краката, представлява начина, по който вървите по пътя на живота. Също така пръстите на краката са символ на дребните детайли и начина, по който ги възприемате и се справяте с тях.
Ако сънувате, че ноктите на краката ви растат, означава че придобивате богати знания в дадена област.
Ако сънувате, че наранявате пръстите на краката си, или че имате мазол или пришка, означава че се страхувате да продължите с някакво начинание.
Ако сънувате, че някой целува пръстите ви, означава че имате одобрението и подкрепата на околните за това, което правите.
Птици благополучие и добри надежди.
Пуйка Ако видите пуйка в съня си, означава че сте постъпили глупаво. Не мислите трезво. Също така обаче, може да ви напомня за деня на благодарността и съответно семейно събиране.
Ако видите болни или мъртви пуйки насън, говори за нападение на гордостта ви.
Ако видите летяща пуйка в съня си, говори за внезапно издигане от неизвестност към сигурна позиция.
Ако сънувате че наранявате гъска, означава че постигате богатство чрез непозволени методи.
Пуканки Ако видите пуканки насън, означава че сте пълни с идеи. Също така означава че някои неща са ви се прояснили.

Пустиня Ако сънувате, че бродите из пустиня, е знак за загуба и нещастия. Може би страдате от наранена репутация. Пустинята още е символ на изоставянето, самотата и чувствата на изолация и безнадеждност.
Пчели Да видите пчели насън, символизира добър късмет, хармония и пълно щастие. Пчелите също са символ на работата и индустрията.
Ако сънувате че сте ухапани от пчела, означава че ви очакват неочаквани неприятности и трудности.
Пъдпъдък Да видите жив пъдпъдък в съня си, означава добър късмет.
Да видите умрял пъдпъдък в съня си, символизира лош късмет, особено в хазарта.
Да застреляте пъдпъдък в съня ви, предвещава неразбирателство и спор с най-добрия ви приятел.
Ако ядете тази птица насън, ви предупреждава за опасност от непредвидени разходи.
Пъп ако насън усещаш как те боли пъпът, предвестник за лоши новини, свързани с твоите родители. Ако болките са нетърпими - болест за някой от родителите ти. Ако си без родители или вече не са живи - загуба на имота или отечеството.
Пъпеш нов приятел.
Пъпки/пришки/ ако се видиш насън с пъпки или цирей - добър знак за богата реколта, плодородие или спечелване на пари /лихви, тото .../.
Път ако в съня си се намериш на равен и добре поддържан път - благоприятно време за нови и трудни начинания, чакат те успех и щастие. Ако пътят, по който ходиш или стоиш е неравен и преминаването е трудно, означава, трудности и несполуки в делата ти, ядове. - ако сънуваш, че през нощта си тръгнал по пътека /път/ или вървиш през гъста гора и е тъмно, предвещава,трудности, грижи и тъга


keywords
 

Брой прегледи на съдържанието : 668065