В момента има 39 посетителя в сайта

Последни коментари

 • Добър вечер Ходжа Ибрахим ,Мечтая да сме живи и зд... Readmore...
  добавен от: Minova Malina
 • Много моля който знае къде се намира Ходжа Ибрахим... Readmore...
  добавен от: Zeliha
 • Добър вечер!Незнам вече как да постъпя с моята сес... Readmore...
  добавен от: Karmen
 • изглежда ходжата е невероятен човек Readmore...
  добавен от: лилия
 • Толкова доволни хора има от този човек. Имам нужда... Readmore...
  добавен от: Паола

ДРУГИ

С

Сабя видиш ли сабя - знак за достойнство и уважение. Препасал ли си - ще достигнеш високо положение в обществото. Остра сабя - успех. Остриш ли сабя - може и с усилия, но ще се сдобиеш със заслужен успех. Счупена сабя, тъпа или ръждясала - неуспех или провал. Биеш ли се със сабя- веселие. Размахваш ли сабя във въздуха - мъчат те напразно някакви страхове.Ранен ли си със сабя -ще те налегнат проблеми.


Садя садиш ли нещо - вещае добро, бракът е сполучлив /ще бъде сполучлив /. Някой ако сади нещо - ще си намериш верни и добри приятели.


Сал това,което си започнал,ще има добър и сполучлив завършек.


Салам ядеш ли салам - веселба и здраве в дома ти. Купуваш ли салам - ще имаш много гости.

Салата ядеш ли салата - пази се от болест.


Сандали купи ли ти някой сандали - внимавай, заплашва те раздяла с любим човек.


Сандвич Ако видите сандвич насън, означава че се намирате под напрежение и стрес. Представлява способността ви да се справяте с две неща и ситуации едновременно.
Ако сънувате че ядете сандвич в съня си, означава че във вас има конфликти между духовното и материалното.

Сапун

символ на здраве. Купуваш ли сапун- приятни мигове със семейството. Сапунисваш ли се - пази се от болест и от лоши думи.


Сатана Ако видите сатана в съня си, е знак за безразсъден начин на живот, разпуснат морал и опетнена репутация.


Сват видиш ли сватовете си или изобщо сватове - сватба в семейството или фамилията. Ако ти си сват - очакват те грижи и много работа.


Сватба за несемейни - предстояща сватба или годеж.За семейни - големи материални разходи. Веселиш ли се или танцуваш на сватба - пази се да не загубиш нещо или ще преживееш скръб. Ако сватбата е голяма много хора - неприятности, проблем.


Свекър Ако видите свекъра си в съня си, ви предвещава радостни моменти с роднини и приятели.


Светкавица вещае хубави преживявания, веселба.


Светлина символ е на доброто и носи щастие. Угасне ли светлината - внимавай, не е на добро, вещае нещастие и даже смърт.


Светулка знак за нещо добро, вещае разрешаване на проблемите и добър изход от всички затруднения.


Свещ носталгия, любов по родните места. Палиш ли свещ - решаващи промени в семейството. - ако видиш в съня си угаснала свещ, борина или светило - пази се от мъка, лошо здраве и недоимък. - ако сънуваш запалени свещи, борина, горящи клонки, които падат от небето - разпри, бедност.


Свински бут Ако сънувате че ядете свински бут, предвещава голяма загуба.
Ако видите свински бут насън, ви предупреждава че сте преминете през емоционален и стресов период.


Свиря ако си свириш с уста - очакват те лоши новини.


Сграда Ако видите красива сграда в съня си, е знак за живот изпълнен с лукс и изобилие. Никога не забравяйте колко е важно да имате хора, които ви обичат около вас.
Ако видите сграда която се руши, предвещава проблеми в любовта и/или загуба на голяма сума. Също така, вашия имидж ще бъде подкопан.


Седем /7/ символ е на добро и вещае щастие и успех


Седиш ако седиш - на хубаво е.


Село видиш ли село - хубаво е,животът ти ще е богат и сит. Ако видиш пусто или разрушено село - не е на хубаво, вещае бедност и труден живот.


Селянин видиш ли селянин/ка/,на добро е, ще имаш успех. Ако селянинът оре - бъди внимателен, някой може да използва труда ти за своя облага. Ако селянинът коси - ще имаш успех. Ако говориш с него - късмет и добре свършена работа.


Семейство Ако сънувате че семейството ви е весело в съня си, символизира хармония и щастие. Ако обаче, семейството ви е мрачно, ви предвещава разочарования и тъга.

Семена /боб, леща, ориз и др./
Ако ядеш черен боб или бакла - скандали и неприятности.
Ако сънуваш леща - пази се от скандал.
Ако сънуваш ориз - ще си задоволен материало.
Ако сънуваш просо,ечемик - нещастие и немотия.
Ако видиш или ядеш синап - лоши дни, за медицинските работници - успех и печалба.

Сено видиш ли сено - щастие.


Сергии видиш ли сергии, нещо като панаир или пазар - очаква те веселие или ще ходиш на сватба, годеж.


Сестра видиш ли сестра си-ще получиш помощ в труден за теб момент. Ако я видиш болна-ще имаш добро здраве. Сънуваш ли, че ти се ражда сестра /ако нямаш/- има хора около теб, които са готови всеки момент да ти помогнат.


Сечеш ще имаш нов член на семейството. Ако нямаш деца - в скоро време ще имаш.


Сея сееш ли - голям успех в службата и плодородие.


Сеяч видиш ли сеяч/и/-приятелите ти ще ти помогнат да свършиш нещо важно за теб.


Син жениш ли сина си - пази се от болест. Видиш ли го мъртъв - веселие в къщата ти.


Синджир означава благополучие и почести.


Синигер Да видите синигер в съня си, означава че трябва да обърнете внимание и да разберете за съществуването на нещо специално и уникално, което се случва в живота ви.


Сирене режеш ли сирене - внимавай да не се разболееш. Ядеш ли прясно сирене - ще имаш придобивка. Солено сирене - измама.


Сиромах ако се моли - радост, успех.


Сироп Сиропът в съня е символ на разчувстваността и носталгията. Също така може да означава че сте попаднали в неприятна ситуация.


Сито внимавай, положеният труд ще бъде безполезен, а усилията ти - напразни.


Скакалец Да видите скакалец в съня си, ви предупреждава за неприятели които ще застрашат вашите интереси, неприятности в бизнеса или болест.
Ако видите големи скакалци в съня си, означава че сте на път да загубите любовта си поради факта че не правите нищо за нея.
Ако чуете песента на скакалци в съня си, означава че разчитате твърде много на чужди хора.


Скала това е предупреждение за неприятен случай, злополука,която заплашва член от семейството. Катериш ли се по скала - ще положиш много усилия и труд и ще имаш успех в живота.


Скарабей Да видите скарабей в съня си, символизира вашата способност да оцелявате, да се адаптирате и да се променяте. Също е символ на безсмъртието. Може би преживявате притеснения от смъртта или остаряването.


Скариди Ако сънувате скариди означава че се чувствате незначителни и потиснати.

Скачам пази се от разболяване.


Скелет не е на хубаво, предвещава болести.


Скорпион Да видите скорпион в съня си, означава че скоро сте имали ситуация, която е била болезнена за вас. Скорпиона е символ на разрушителни чувства, хапливи думи и / или отрицателни чувства, насочени към вас. Съня ви, ви предупреждава за само разрушителни чувства. Скорпиона също е символ на смъртта и прераждането. Трябва да се отървете от старото и да направите място за новото. Много вероятно е да сънувате скорпион защото го свързвате с човек от тази зодия.
Ако видите скорпиони плуващи във вода, означава че трябва да се отървете от някаква болка и да я приемете за даденост.


Слабееш видиш ли се отслабнал или ако слабееш - пази се от неприятности и загуби.


Славей пее ли славей или сладкопойна птичка-на хубаво е, ще чуеш радостни новини. Хванеш ли славей или ако е в дома ти-щастие и радост за семейството ти.


Сладко Ако сънувате че ядете сладко, е знак за приятни изненади и нови открития. Също така може да означава че сте бъдете оплетени в дребни проблеми.
Ако сънувате че правите сладко от плодове, означава че ще имате много щастие вкъщи.

Сладолед внимавай, имаш двулични приятели.


Сланина ядеш ли сланина - пази се от болест. Ако само я режеш - не се бой,болестта ще те отмине.


Слепец видиш ли се като слепец,вещае смърт на близък човек. Друг ако е сляп - използват добрината ти. Говориш ли със слепец - загуба на добър приятел.


Сливи ядеш ли сливи /джанки/ - няма да можеш да организираш работата си, неприятности в службата или ще се поболееш.


Слизаш слизаш ли - загуба.


Слон победа над неприятели.Слон накичен, цирков слон - успех в любовта.


Слънце ярко и силно слънце - успех и благополучие. Слабо или закрито с облаци слънце - спънки в работата или провал на плановете ти. - слънцето е символ на истината, единението, светлината, плодородието, царствеността и богатствата. - ако видиш насън как слънцето изгрява откъм морето - добри новини и успешни дела. Ако залязва над морето - неуспех, неприятни преживявания и известия. - ако жена сънува изгрева на слънцето - в скоро време ще роди син. - ако сънуваш, че е слънчево и безоблачно - благополучен завършек на служебните дела и узнаване на тайни. Ако сънуващият е болен - скорощно оздравяване. Ако не е на свобода - освобождение. - ако слънцето е огненочервено - спънки, влошаване на здравето на децата му, катаклизми или заболяване на очите. - ако сънуваш слънчево затъмнение - големи беди, лош инцидент, който може да влоши зрението ти. - ако слънцето свети над главата ти - опрощение на грешките за разкаяните, за останалите - възхвала и признание.


Смееш смееш ли се - не е не хубаво, внимавай, ще плачеш.


Смокиня успехи в личния живот.


Смърт видиш ли умрял - предстои ти дълъг живот и щастие. Осъдят ли те на смърт - очаква те успех.


Снаха станеш ли насън снаха -неприятности и проблеми.


Снимка ако се видиш на снимка или правиш снимка и не си семеен - скоро време ще се задомиш или сгодиш. Окачваш ли снимка на стената - успех в интимния живот, ще ти се обяснят в любов. Купуваш ли снимка - за неженени - предстоящ брак, а за женени - стабилно семейство. Късаш ли снимка - внимавай, ще имаш неприятности с близък човек.


Сняг ако вали сняг не тогава когато трябва/в неподходящ сезон/-не е на хубаво,вещае неприятности и катаклизми. Видиш ли преспи от сняг - означава тъга и мъка на душата ти. Паднеш ли върху снега - късметът ще ти изневери.Чистиш ли сняг - пази се от болест. Разхождаш ли се сред снегове - пази си здравето. Ядеш ли сняг - ще се трудиш напразно. Вали ли сняг, когато му е време /през зимния сезон/ - богата реколта и успех. - ако видиш на сън през зимата да вали сняг - не е лошо, нормално е за сезона. Но ако видиш такъв сняг през друг сезон - за земеделците - плодородие, за военните - неуспех.


Сойка Да видите сойка в съня си, означава че имате прекалено голямо самочувствие и арогантност. Също така съня за тази птица може да се опитва да привлече вниманието ви към нещо важно.


Сокол Да видите сокол в съня си, означава че успеха ви ще ви направи обект на завист.
Ако сънувате че сте на лов за соколи, означава че има опасност да развалите бизнес репутацията си поради голямата си агресивност, която вреди на останалите.


Сол по принцип означава неприятности, ядове с близки. Бяла сол - ще получиш пари.Черна сол - проблеми,лоши приказки по твой адрес. Ядеш ли сол - ще имаш успех в работата си или довърши това, което си започнал. Разтваряш ли сол във вода - внимавай, очаква те загуба, бъди предпазлив в отношенията си с близките, за да не ти навредят. Разсипваш ли сол - пази се да не разпилееш имуществото си.


Солено ядеш или опитваш солено ядене - щастие,късмет. Солено месо - очаквай някаква промяна. Солено изобщо - приятни събития.


Спалня Ако сънувате че се намирате във спалня, означава че се опитвате да запазите аспекти от живота си само за себе си. Също така е символ на сексуалността ви.


Спъваш се внимавай да не направиш грешка, която ще ти струва скъпо.


Срам срамуваш ли се от нещо - не се притеснявай, съвестта ти е чиста.


Старец означава мъдрост,добър съвет. Видиш ли се остарял или като старец-предвещава грижи и проблеми, които ще те налегнат.


Стафиди Ако сънувате че ядете стафиди, означава е отрицателни мисли и негативни влияния ще се опитат да ви разколебаят точно когато сте на път да постигнете мечтите си.

Стая ще имаш в скоро време гости. Чиста и подредена стая-успех. Празна стая-загуба на пари.


Стени Ако видите стена в съня си, е знак за ограничения, препятствия и граници. Съществува бариера на пътя на успеха ви. Може би сте привикнали прекалено много към старите си навици и начини на мислене. Ако сънувате че прескачате стена, означава че ще се справите с трудностите и ще постигнете успех.
Ако сънувате че разрушавате стена, означава че се борите с трудностите и ги преодолявате. Ако сънувате рушаща се остена, означава че лесно се справяте с ограниченията и проблемите си.
Ако сънувате че строите стена е знак за трудности във връзките ви или някаква травма от детството. Също така означава, че сте приели границите, които съществуват около вас.
Ако сънувате че се криете зад стена, означава че се страхувате от опознаете миналото си.
Ако сънувате че се блъскате в стена, буквално означава че трябва да разрушите стените, които сте изградили около себе си. Трябва да рискувате повече.


Стол почести и заслужено уважение.Счупен стол-твоят успех ще бъде използван от друг. Седнеш ли на стол-успех и почести в службата.


Стомах Ако видите вашия собствен стомах, представлява новото начало на нещо. Сънят може би означава че ви е трудно да приемете тези промени. Също така може да означава, че вече не можете да продължавате да понасяте някакъв човек или положение. Стомахът много често се смята за центъра на емоциите.


Стоножка Да видите стоножка в съня си, означава че оставате страховете и несигурността ви да ви пречи да направите прогрес и да постигнете целите си. Трябва да спрете да мислите отрицателни неща.


Страдание Ако сънувате че вие, или другите около вас страдат, е знак че всичко ще завърши по-добре, от колкото сте очаквали. Ще разберете, че всичките ви притеснения са били напразни и трябва малко да се развеселите.


Страст Ако сънувате че вие сте страстни и любовни, означава че вашите лични желания и забранени удоволствия, могат да ви навлекат неприятности. Може да се озовете в центъра на скандал. Ако сънувате че други са любовни, означава че други ще се опитат да ви въвлекат в забранени удоволствия и да разрушат морала ви. Ако видите любовни животни в съня си, означава че ще се въвлечете в опасни удоволствия с мъже или жени.


Страх страхуваш ли се-ще те огорчат. Ако видиш как друг се страхува-ще победиш грижите и враговете си.


Страшен ако се видиш страшен насън - ще се ядосваш.


Стрела ще получиш важно съобщение. Стреляш ли със стрели - някой ще ти досажда.


Стрелба новини.


Стриди Ако сънувате че ядете стриди, означава че ще загубите моралността си, опитвайки се да преследвате дребни удоволствия.
Ако видите стриди насън, символизира красота, богатство, мъдрост и спокойна атмосфера.
Ако видите черупки на стриди в съня си, означава че ще бъдете разочаровани в нещо, което правите за друг човек.

Студ ако усетиш студ и вятър - ще имаш благополучие.


Стъкло ще се гневиш от нещо досадно. Чупиш ли стъкло - материална загуба. ако сънуваш, че се счупва стъкло - внимавай, предвещава смърт на родилка, но не и на бебето й. - ако на сън ти подават стъклена чаша пълна с вода - скоро ще посрещаш сватове.


Стълба качваш ли се по стълба - ще имаш успех и желанията ти ще се сбъднат. Слизаш ли по стълба - скръб и мъка. Паднеш ли по стълба - пази се от болест.


Стълби Ако сънувате че се изкачвате по стълби, означава че постигате по високо ниво на разбиране. Правите прогрес в спиритуалното / емоционалното / материалното си пътуване.
Ако сънувате че слизате по стълби, означава че слизате на нивото на подсъзнанието си. Също така е знак че ще преживеете дребни разочарования в живота си.
Ако видите виеща се стълба, е знак за израстване и прераждане.


Стъпало Ако видите собствените си стъпала в съня си, е знак за вашата стабилност и мироглед. Означава че имате нужда да сте по-практични и разумни. Също така стъпалото се свързва с движението, независимостта и свободата. Вероятно сте направили крачка към независимостта си. Стъпалото още се свърза със стабилността и подкрепата (стабилност).
Ако сънувате че миете краката си, означава че другите лесно могат да се възползват от вас.


Стършел Да видите стършел в съня си, предупреждава за проблеми и трудности занапред. Може би ще позволите на гнева си да надделее.


Ако сънувате че сте ухапани от стършел, е индикация за отмъщение и лошо отношение.
Сутерен Сутеренът в съня си символизира подсъзнанието ви и интуицията ви. Състоянието, в което се намира сутерена, символизира състоянието в което се намира подсъзнанието ви и нивото ви на удовлетвореност с живота. Следователно, ако сънувате че сутеренът е разхвърлян, означава че съзнанието ви е в безпорядък и трябва да го подредите. Също така може да представлява грешките си и недостатъците си.


Сушени сливи Ако видите сушени сливи насън, символизира емоционално задръстване. Също може да означава че започвате да се страхувате от старостта.


Счетоводител Ако сънувате че вие сте счетоводител, представлява необходимостта ви да сте в контрол и хармония в живота си. Също така може да означава че трябва да сте отговорни за нещо, което се е случило.


Съд Ако сънувате че сте изправени пред съд, е знак за невъзможността ви да се справите със чувства на страх и вина. Ситуация или положение в живота ви, ви измъчва и притеснява прекалено много. Може и да се чувствате съдени за действията си от хора около вас.
Съдия конфликт, разправии.


Създател Ако сънувате създател в съня си, означава ще постигнете нещо важно и различно. Ако сънувате че вие изобретявате нещо, представлява вашите големи очаквания за успех в бъдещето.


Съкровище радост, щастие.


Сълза на хубаво е, ще преживееш приятни мигове.


Съмнение ако изпитваш съмнение за нещо - внимавай, ще чуеш клюки по твой адрес.


Сънлив видиш ли се да спиш или да ти се спи в съня ти - внимавай, ще трябва да преодоляваш нови препятствия в ежедневието си.


Съпруг/а Ако видите вашата съпруг/а представлява връзката, която имате и подсъзнателното ви отношение към него/нея.
Ако сънувате че имате съпруг/а, но в реалния живота нямате, означава че имате някакъв вид връзка или приятелство, на която много държите.


Сърна някой близък ще те напусне или ще се скарате за дълго.


Сърце Ако на сън усещаш бодежи, болки в сърцето - пази се от лоша болест. Колкото болката е по-голяма толкова болестта ще е по-сериозна.
Ако сънуваш, че си без сърце или са те лишили от него - животът ти няма да е дълъг или ще бъдеш зависим от враговете си.
Ако сънуваш, че си с голямо и здраво сърце - очаква те дълголетие, победа над неприятелите, уважение и почести сред обществото.
Ако жена сънува, че преживява сърдечни мъки или, че е наранена в сърцето, означава, заплаха за живота на съпруга й. Ако е мома - заплахата се отнася за баща й или за приятеля й.

Съсед ако видиш някой свой съсед - знай, че злословят зад гърба ти.


keywords
 

Брой прегледи на съдържанието : 664522