В момента има 21 посетителя в сайта

Последни коментари

 • Добър вечер Ходжа Ибрахим ,Мечтая да сме живи и зд... Readmore...
  добавен от: Minova Malina
 • Много моля който знае къде се намира Ходжа Ибрахим... Readmore...
  добавен от: Zeliha
 • Добър вечер!Незнам вече как да постъпя с моята сес... Readmore...
  добавен от: Karmen
 • изглежда ходжата е невероятен човек Readmore...
  добавен от: лилия
 • Толкова доволни хора има от този човек. Имам нужда... Readmore...
  добавен от: Паола

ДРУГИ

У

Удрям удряш ли някого - ще се сдобриш с някого.


Ужас Ако сънувате че изпитвате ужас, предсказва разочарования и загуби. Ако видите други в ужас в съня си, означава че нещастието на хора около вас, ще ви засегне също.


Уиски Ако видите уиски в бутилки в съня си е знак за вашата будност, внимателност и загриженост.
Ако сънувате че пиете уиски сам, означава че вашия егоизъм може да ви коства приятелите.


Умирам , Умрял умираш ли - нещо ще ти дотегне. Поздравяваш ли умрял - на хубаво е, ще имаш успех. Видиш ли умрял насън - женитба, годеж. Даде ли ти дрехи умрял човек - внимавай, заплашва те болест. ако насън умираш или си умрял - ще имаш добра кариера и ще работиш за влиятелни и властващи хора, ще си богат и ще се радваш на дълголетие. Внимавай, успехите ти да не те превърнат в алчен завистник. - ако видиш насън умрял, който се съживява - пълен успех на делата ти, намираш се под щастлива звезда. - ако умрял ти взима дрехата, храната, парите - лоша вест за смъртта на близък приятел. - ако видиш насън покойник, без да ти говори - знак за това, че ще имаш негови те радости и мъки. - ако видиш насън човек, който наистина е мъртъв, но в съня ти е жив, предвещава мъка, провал на дело и загуби.


Управител Ако видите управител в съня си, означава че тежкия труд и прилежността ви ще ви помогнат да подобрите стандарта си на живот, като най-вероятно получите повишение в работата. Ако сънувате че управителя ви арестува, означава че трябва да подобрите етиката в работата си. Почтеността ви е под въпрос.


Ураган това е сигнал да не прибързваш в работата си и да обмисляш добре всяка своя стъпка.


Услуга прави ли ти някой услуга или ако ти дава нещо назаем - внимавай, ще имаш неприятности с недружелюбни хора.


Усмивка усмихваш ли се,не е на хубаво, защо то ще се ядосваш или ще плачеш.


Уста, устни Ако сънуваш устата си по-голяма - богатства за дома ти.
Ако насън от устата ти се носи лош дъх, миризма - омраза, изолация от обществото.
Ако насън устата ти е затворена по насилствен начин /запечатана/ или неможеш да я отвориш по неясни причини - пази се от влошаване на здравословното със тояние!
Ако се сънуваш със сочни, червени и хубави устни - благополучие за приятелите ти. Ако устните ти са мънички /не такива каквито са наистина/, грозни и безизразни - нещастие и проблеми за приятелите ти.

Утро видиш ли ведро, слънчево утро - ще си щастлив, ще се сбъднат мечтите ти. Видиш ли мрачно и облачно утро - внимавай очакват те разправии.


Утроба видиш ли утроба - болест, бедност и неприятни усещания.

Ухо , Уши боли ли те ухо - ще чуеш много неприятни неща за себе си и фамилията ти. Видиш ли ухо или ако го пипаш или нещо подобно - увереност в службата или някоя твоя тайна ще бъде разкрита. Дълго ухо - ще те злепоставят.Едно ухо - загуба на имущество или на работата.Ухо на животно - внимавай, някой ти изменя и ще се сблъскаш с враждебността на някого. Малко и красиво ухо-това е сигнал за добро приятелство, доверие и изобщо положително от ношение спрямо теб на влиятелен човек. ако сънуваш, че имаш в ухото си зърно от жито - богато наследство. - ако се видиш насън с уши на лъв или друго животно - ще станеш обект на зли думи и клевети от страна на някой приятел или подчинен. - ако се сънуваш с магарешки уши - ще живееш под чехъл или ще си подчинен в раотата си. - ако се видиш с хубави уши или ги харесваш повече от истинските си - ще бъдеш измамен и приятел, на който си поверил своя тайна ще я оповести, за да се възползва от това. - ако нямаш едно ухо - загуба на приятел и на уважението на роднините ти. - ако някой сънува, че ушите му са залепени, означава своеволие и лъжа. Ако жена види този сън - ще изпадне в безисходица. - ако се видишс клепнали уши - внимавай. Някой от семейството ти ще те провали като издаде твоя тайна.


Ученик видиш ли се като ученик в училище или нещо подобно - очаква те повишение в службата или успех в сделките близките дни.


Училище ще се открие нечия тайна.


Уши Ако видите уши в съня си, означава че трябва повече да се вслушвате в съветите на околните. Може би разчитате твърде много на собствените си разбирания и интуиция. Също така може да означават че сте все още незрели и ви липсва опит.
Ако сънувате че чистите ушна кал от ушите си, означава че не се вслушвате в съветите на околните или просто те ви казват нещо, което не искате да чуете.
Ако сънувате че ушите ви болят, означава че ще получите неприятни или обидни новини.


keywords
 

Брой прегледи на съдържанието : 668064