В момента има 15 посетителя в сайта

Последни коментари

 • Добър вечер Ходжа Ибрахим ,Мечтая да сме живи и зд... Readmore...
  добавен от: Minova Malina
 • Много моля който знае къде се намира Ходжа Ибрахим... Readmore...
  добавен от: Zeliha
 • Добър вечер!Незнам вече как да постъпя с моята сес... Readmore...
  добавен от: Karmen
 • изглежда ходжата е невероятен човек Readmore...
  добавен от: лилия
 • Толкова доволни хора има от този човек. Имам нужда... Readmore...
  добавен от: Паола

ДРУГИ

Ц

Цар ще те повишат в по-горен чин. - говориш с него / едно щастливо обстоятелство ще подобри положението ти. - и царица / голяма щастие ти предстои. - царицата сама / ще се сгодиш.


Царевица Ако видите царевица в съня си, символизира плодородие, растеж и изобилие.


Цвекло вадиш / успех в предприятията си ще имаш.


Цветарник с труд ще постигнеш целта си.


Цветя Ако насън миришеш цветя, които в действителност са в сезона на цъфтежа си, предвещава задоволство и щастие. Ако цветята, които сънуваш не цъфтят по това време на годината и са бели - нещастие и спънки. Ако са жълти - неприятностите са по малки, а ако са червени - провал и злини.
Ако миришеш роза през сезона на цъфтежа й - добър знак за семейството, но не и за тези, които боледуват. Ако видиш такъв сън не в сезона на розите - добро за заболелите и неприятности за всички останали.
Ако видиш насън невен, жасмин, розмарин - мъка, усилена работа и безпомощност. Но на лекарите /медицински лица/ предвещава успех и спокойствие.
Ако миришеш или държиш крем, не в сезона на цъфтежа му - напразни надежди. - ако омъжена жена сънува, ухание на дафинов лист, фурма или маслина - в скоро време ще има дете. Ако е неомъжена - скорощна сватба. Ако мъж сънува такъв сън - благоденствие и късмет.Цедило щастливи предприятия ще имаш.


Цел някъква гониш / твоите съображения ще ти докарат полза. - постигнеш / с хотрост ще напреднеш.


Целувка получаваш от някого / ще се помириш с неприятеля или любовника. - ако дадеш / ще си намериш нов любовник. - ако си женен / ще измениш на жена си. - на жизнена личност даваш / несъгласие в къщи ще имаш. - на хубаво момиче даваш или вземаш / истинска радост те чака. - на любовника си или на жена си даваш / ще се скараш с тях. - други се целуват / една решителна постъпка ще направиш. - на мъртвец даваш / в скоро време ще се сгодиш и ожениш.


Церемонии правиш / ще те похвалят за скромния живот.


Цигани непостоянството ти ще ти пречини затруднение. - калайдисват / с непостоянни приятели ще се сдобиеш.


Циганин Ако видите циганин в съня си, представлява вашето желание да се освободите от всякакви ангажименти и отговорности. Също така този символ може да означава че трябва да помислите за бъдещето.


Циганка врачува / пази кесията си ще те измамят.


Цигара пушиш / приятни часове ще прекараш. - с мущук / всеки ще търси приятелството ти. - че се е разлепила / досада. - искаш от някого / ще бъдат благосклонни кам теб. - купуваш / ще постигнеш мечтата си. - даваш на друг / добросърдечен човек си. - пура / любезно ще те посрещнат навсякъде. - с лула пушиш / изненада от приятна случка.


Цигулка чуеш / няма да се изпълнят желанията ти. - ти свириш на нея / ще помириш мъж с жена,годеник с годеница.

Цилиндър носиш / лоши новини ще чуеш.


Циментираш нещо постоянен приятел ще намериш.


Циреи, пришки имаш / ще станеш нетърпим развратник. - от шарка / пари ще получиш.


Църкало употребяваш / полза ще имаш.


Църква Ако видите църква от вън в съня си, означава свещеното и духовно израстване. Църквата е символ на ценностната ви система и на нещата, които смятате за свещени.
Ако се намирате вътре в църквата, означава че може да преминете през леки разочарования. Въпреки това обаче, нещата които ви се струват неприятни, ще излезе че са били скрити дарове.


 

Брой прегледи на съдържанието : 664481