В момента има 38 посетителя в сайта

Последни коментари

 • Добър вечер Ходжа Ибрахим ,Мечтая да сме живи и зд... Readmore...
  добавен от: Minova Malina
 • Много моля който знае къде се намира Ходжа Ибрахим... Readmore...
  добавен от: Zeliha
 • Добър вечер!Незнам вече как да постъпя с моята сес... Readmore...
  добавен от: Karmen
 • изглежда ходжата е невероятен човек Readmore...
  добавен от: лилия
 • Толкова доволни хора има от този човек. Имам нужда... Readmore...
  добавен от: Паола

ДРУГИ

Бяла магия

БЯЛА МАГИЯ

 

 

Повечето хора свързват магията само с негативната и страна, но не си дават сметка колко ценна за човечеството може да е тя.Магията може да бъде и истинско съкровище, стига да се използва за добри цели. С помощта на магията може да се насладите на прекрасно здраве, завиден късмет, благоденствие. С помощта на магията животът може да бъде много по лесен, приятен и интересен.

Какво е бялата магия?

Бялата магия използва методи, които бавно и постепенно, но с трайно влияние променят хода на събитията или действието на черната и други магии. Бялата магия в повечето случаи се използва за унищожаването на черна магия и родови проклятия, за зареждане на талисмани, за изцеление, за любов. Само по себе си името и говори, че тя се прави за добро, за разлика от другите видове магии.

Действа ли бялата магия срещу черната?

В повечето случаи да. Магията се практикува от хилядолетия и от почти всяка цивилизация населявала планетата от шумерите, египтяните, маите, инките, ацтеките и много други. В днешни дни магия се практикува в цял свят и въпреки , че ритуалите, боговете и духовете са различни, целта винаги остава една и съща За 15 години съм виждал много положителни резултати от действието на бялата магия, правил съм много ритуали които са подобрили живота на доста хора.

Гарантиран ли е резултата след вашата намеса?
Във всяка духовна работа са намесени мощни сили, като природа, духове, кармични сили, които въпреки нашата намеса в крайна сметка имат последната дума.

В повечето случаи  мога да повлияя и да променя съдбата във ваша полза, но винаги има изключения, особено, ако някъде са замесени по- могъщи сили с които не мога да се справя. В работата с тези сили никога няма гаранция, а всеки гарантиращ ви пълен успех ви заблуждава или просто е поредния шарлатанин.

Голям принос за добър резултат имат и положителната нагласа, силната вяра във вас самите и във вашия Бог.

Не подценявайте магията, тя е мощен иструмент от вековете, оказващ силно влияние върху хора и явления. Отново с нейна  помощ, може да откажете наркоманът от наркотиците, алкохоликът от алкохол. Може да отслабнете, може да изглеждате по-добре. Дори бездетната майка отново ще може да има деца. Може да излекувате болести, за които докторът ще ви каже, че няма лек.

Бялата магия не вреди по никакъв начин. Тя влияе на естествения ход на събитията в рамките допустимото в съответствие с божествената воля.За разлика от черната магия, бялата не може да унищожи или повлияе на свободната воля на човек.

Ако се нуждаете от съвет или помощ пишете на имейл.Свържете се с мен за да решим проблема ви. Запитване може да направите чрез формата за КОНТАКТ или на имейл:  Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.


 

Брой прегледи на съдържанието : 661300