В момента има 37 посетителя в сайта

Последни коментари

 • Добър вечер Ходжа Ибрахим ,Мечтая да сме живи и зд... Readmore...
  добавен от: Minova Malina
 • Много моля който знае къде се намира Ходжа Ибрахим... Readmore...
  добавен от: Zeliha
 • Добър вечер!Незнам вече как да постъпя с моята сес... Readmore...
  добавен от: Karmen
 • изглежда ходжата е невероятен човек Readmore...
  добавен от: лилия
 • Толкова доволни хора има от този човек. Имам нужда... Readmore...
  добавен от: Паола

ДРУГИ

Талисман

ТАЛИСМАНИ

Талисманът представлява предмет, имащ определена форма, върху който може да има или не знаци и символи. Талисманът се зарежда, освещава и служи за определени цели, които са строго индивидуални, което го прави сам по себе си уникален и силата му не може да бъде използвана от друг, освен от човекът за който е зареден.За това не давайте талисмана другиму.

В зависимост от зареждането му, може да се ползва за успех, победа, семейно щастие, финансов успех, плодородие, просперитет и мн. други.
Талисманът може да бъде изготвен и за пречитване от зли сили, и подобно на амулета може да:

* предпази бракове от раздяла
* осигури успех и напредък в кариерата
* защити от зли очи и черна магия


Този талисман срещу уроки е типичен за арабския свят и в Турция.
Една част от населението го използва за накити, гривни, обеци, колиета, други закачат на дърветата в двора си, по колите, както и на всяко бебе и малко дете.

Някои го наричат Nazar boncuk (назар бонжук), други окото на Медуза, трети Окото на Пророка, някои просто мънисто против уроки. Има много разновидности, но преобладават кръглата синя форма със форма на око.

Нека ви разкажа накратко една истотия свързана с уроките (Зли очи)
Преди време прекрасна жена ражда едно красиво детенце с розови бузки. Знаете как е като се роди бебе- всички се струпали да видят новороденото, да му се порадват. Комплиментите не спирали за това колко е прекрасно детето, какви хубави бузки има, колко е здраво и дебеличко. Няколко дни по-късно детето се разболява тежко и започва да линее.Трудно е да се обясни с думи състоянието което му причинили комплиментите. Комплименти отправени за част от тялото в повечето случаи предизвикат уроки.Това е една от причините много майки да закачат на новородените това синьо око, за което се вярва, че отблъсква лошия поглед. Случи ли се да се счупи амулетът, се счита, че е унищожен от лош поглед и веднага се сменява, за да предпази притежателя и занапред.

Така че, ако искате да предпазите вас или близък човек, е добре да потърсите този амулет. Може да го окачите на видно място в дома си, в офиса, в колата, да го закачите на верижка, или на гривничка на ръката... Важното е да е на видно място, за да може да предпази притежателя си.

Независимо дали ще купувате нова вещ, нов автомобил, дали ще имате дете или се издигате в работата, при всички случаи е добре да притежавате този амулет.
Мънистото отразява лошия поглед и го връща към първоизточника, а в днешно време винаги се намират “приятели" които да ви завидят за придобивката, успеха, любовта, семейството.

Ако желаете да поръчате талисман, пратете на имейл Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. вашите имена и първото име на майка ви (ако е за друг човек, името му и първото име на майка му). Опишете свободно страховете и мъките ви. След обстоен преглед на вашия имейл, ще преценя точно от каквo енергийно зареждане и защита се нуждае вашият талисман. До няколко дни ще изготвя индивидуалния енергиен носител и след потвърждение от вас ще бъде пратен на адресът за доставка, който сте дали.

Стандартния талисманNAZAR" (окото на медуза) е с цена 100лв.За да поръчате индивидуален талисман, ползвайте формата за контакт ТУК

или пишете на имейл: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.


 

Брой прегледи на съдържанието : 661299